LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Selamlar. İlk lrf denememde tuttuğum iskorpit çok enteresan geldi. İki köstekli takıma 1 isome M ve mutant kolırmızı silikonla yakalayıp geri bıraktım. El oltasındaki zevkin yerini tutmasamda gayet aksiyonu bol anlar yaşattı.

Kamış : Oscar ucuzundan. 10-30 spin kamışı ultra hafif.
Makina: shimano catana 4000
Yem : İsome M ve Mutant kırmızi kurt.

Rast gele. Erdek doğanlar köyü. Sabah 06:00

Dosyalar

• IMG_20160711_060838.jpg
    IMG_20160711_060838.jpg
    51.7 KB · Okunma: 687
İspariler çok keskin dişlere sahip. 5 tane silikon kaptırdım. Ne hikmetse silikonu tam iğnenin dibinden kesiyorlar. Hırsız iğne taktım silikona. Hırsız iğnenin misinasını (0.12'lik) da kestiler.

İspariler çok keskin dişlere sahip. 5 tane silikon kaptırdım. Ne hikmetse silikonu tam iğnenin dibinden kesiyorlar. Hırsız iğne taktım silikona. Hırsız iğnenin misinasını (0.12'lik) da kestiler.
3 arkadas yaklaşık 8 tane silikonumuz benzer şekilde telef oldu 🙂
Sebebini bir süre bulamadık. Forumdan gurbuz nickli abimiz ispari olabileceğini belirtti. Deliller bu yönde artarak ilerliyor 🙂

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet ben kesinlikle eminim ispari olduğuna. Bayramda saros körfezinde balık tutma fırsatım oldu. Dalış yapıp balıkları da inceledim. Çoğunluk ispari. Karagöz ve mırmır da var. Silikonları kesince ben de jigheade sülünez taktım. Yaklaşık 15 parça ispari aldım. Tabi çakallar sülünezi silikon gibi kesemeyince teker teker oltaya geldi.

2f101d85caddc06c1952166dae765f66.jpg

@omerfaruk , @onrayt hırsız takım ilginizi çekebilir,hırsızda mono yerine ip misina daha güvenli ve hırsız boyu kullanacağınız silikonun boyundan uzun olmasın

Yanimda 10 takim kadar fudo igneli hirsizim vardi ama inatlasip biraz da usenip kullanmadim. Bir daha ki sefere artik..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2f101d85caddc06c1952166dae765f66.jpg

@omerfaruk , @onrayt hırsız takım ilginizi çekebilir,hırsızda mono yerine ip misina daha güvenli ve hırsız boyu kullanacağınız silikonun boyundan uzun olmasın

Hocam burada hırsız iğne ile stoper arasında da bir bağlantı mı var yoksa resimde mi öyle çıkmış? Hırsız iğneyi silikonun kuyruğuna da mı sabitlediniz?

Back