Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Y

yasinmak

Misafir
Selamlar. İlk lrf denememde tuttuğum iskorpit çok enteresan geldi. İki köstekli takıma 1 isome M ve mutant kolırmızı silikonla yakalayıp geri bıraktım. El oltasındaki zevkin yerini tutmasamda gayet aksiyonu bol anlar yaşattı.

Kamış : Oscar ucuzundan. 10-30 spin kamışı ultra hafif.
Makina: shimano catana 4000
Yem : İsome M ve Mutant kırmızi kurt.

Rast gele. Erdek doğanlar köyü. Sabah 06:00

Ekli dosyalar

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar. Bayram süresince şarköyde ilk lrf denemelerim sonucu resimdeki balıklar alınmıştır. Kaya balığı ve buna benzer bir çok balık suya iade edilmiştir. Gece saat 11 den 2 ye kadar denenmiştir.
20160702_234211.jpg
20160704_022409.jpg
20160705_014545.jpg

omerfaruk

Aktif Üye
Adı
Ömer Faruk
İspariler çok keskin dişlere sahip. 5 tane silikon kaptırdım. Ne hikmetse silikonu tam iğnenin dibinden kesiyorlar. Hırsız iğne taktım silikona. Hırsız iğnenin misinasını (0.12'lik) da kestiler.

onrayt

Aktif Üye
İspariler çok keskin dişlere sahip. 5 tane silikon kaptırdım. Ne hikmetse silikonu tam iğnenin dibinden kesiyorlar. Hırsız iğne taktım silikona. Hırsız iğnenin misinasını (0.12'lik) da kestiler.
3 arkadas yaklaşık 8 tane silikonumuz benzer şekilde telef oldu :)
Sebebini bir süre bulamadık. Forumdan gurbuz nickli abimiz ispari olabileceğini belirtti. Deliller bu yönde artarak ilerliyor :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

omerfaruk

Aktif Üye
Adı
Ömer Faruk
Evet ben kesinlikle eminim ispari olduğuna. Bayramda saros körfezinde balık tutma fırsatım oldu. Dalış yapıp balıkları da inceledim. Çoğunluk ispari. Karagöz ve mırmır da var. Silikonları kesince ben de jigheade sülünez taktım. Yaklaşık 15 parça ispari aldım. Tabi çakallar sülünezi silikon gibi kesemeyince teker teker oltaya geldi.

gürbüz

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜRBÜZ

@omerfaruk , @onrayt hırsız takım ilginizi çekebilir,hırsızda mono yerine ip misina daha güvenli ve hırsız boyu kullanacağınız silikonun boyundan uzun olmasın

onrayt

Aktif Üye

@omerfaruk , @onrayt hırsız takım ilginizi çekebilir,hırsızda mono yerine ip misina daha güvenli ve hırsız boyu kullanacağınız silikonun boyundan uzun olmasın
Yanimda 10 takim kadar fudo igneli hirsizim vardi ama inatlasip biraz da usenip kullanmadim. Bir daha ki sefere artik..

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ogiveogi

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

omerfaruk

Aktif Üye
Adı
Ömer Faruk

Hocam burada hırsız iğne ile stoper arasında da bir bağlantı mı var yoksa resimde mi öyle çıkmış? Hırsız iğneyi silikonun kuyruğuna da mı sabitlediniz?