Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

matu

Daimi Üye
Adı
Buğra Batuhan yücesan
Kan Grubu
A Rh Negatif

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ben şnorkel ile dalış yaptım mırmır oldukça bol. Ama kıyıya yakın yerlerde bir iki tane gezerken, 100 metre gibi açıklarda çok daha kalabalık sürülere denk geldim.
İşin kötü tarafı bizim oralarda snorkelle dalınca da kıyıdan 50-60 m mesafelerde hayat belirtisi pek yok kefal dışında, demek ki daha da ileri gitmek lazım, bu sene geçti ama seneye kesin ufak bir bot yada kano alacağım lrf yapmak için.

fishbone_team

Aktif Üye
Adı
Engin
Benim bulunduğum nokta Çanakkale merkeze oldukça uzaktaydı. Asos babakale diye geçiyor, Türkiye' nin batıda en uç noktası. Son 1 hafta poyraz durmadı, bırak balık tutmayı doğru düzgün denize bile giremeden tatili bitirdik.

Çanakkale merkez, gelibolu, lapseki vs. bölgelerinde ( Boğazda ) ciddi balık var, ama bizim oralarda maalesef yoktu.

Babakaleye gecen eylülde gitmiştim cok güzel sakin bir yer yanımda ekipman yoktu ama el misinası ile bir kaç ufak balık tutmustum. ayrıca güzel levrek yapar gibi gelmişti orası bana. benim gittiğim zaman hava cok güzel ve sakindi.

B

BS Okuru

Misafir
Babakaleye gecen eylülde gitmiştim cok güzel sakin bir yer yanımda ekipman yoktu ama el misinası ile bir kaç ufak balık tutmustum. ayrıca güzel levrek yapar gibi gelmişti orası bana. benim gittiğim zaman hava cok güzel ve sakindi.
Bugün geldiğimiz yerden arkadaşlar bir kaç fotoğraf gönderdi, ne bir gram rüzgar nede bir cm dalga. Artık bizim şansımıza 10 günün 7 sinde şiddetli poyraz ve dalgalarla boğuştuk durduk. Geceleri yemli beklemeli av yapsamda, iki tane LRF takımı götürmeme rağmen doğru düzgün açmak nasip olmadı. Bu sene mevsimler diğer senelere göre çok daha değişik geçiyor. Allah sonumuzu hayretsin.

Hedo

Aktif Üye
Adı
Bahadır
Kan Grubu
B Rh Pozitif