Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

Red Snapper

Aktif Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İstavrit başlayalı aylar oldu serkan nerelerdesin ya :D:D:D
Valla doğru diyorsun Engin usta :) bu ara iş güç fırsat bulamıyorum ne yazık ki...balığın biraz başladığından haberim var da hızlandı mı onu merak ettim aslinda :) bu baslik da cok bos kalmis doldurmak lazim arada

atakan24

Aktif Üye
Adı
Acemibalıkçı
Arkadaşlar lrfshop.com dan alışveriş yapan oldu mu tavsiye eder misiniz lrf malzeme temini açısından?

barla_32

Aktif Üye
Arkadaş bayağıdır bir şey paylaşılmamış. Biraz canlansın konu
Av tarihi : 12.05.2018
Kamis : Favorite white bird 1-7g
Makine : Okuma ceymar ctx 10
Muhtelif beyaz silikon ve cultiva 1.8 Gr jig head
Yer : İstanbul

Not : izmaritleri ve balığın yarısı bana ait değildir . Toplamda 27 parça iri boyda istarvit aldım. Herkese bol avlar .

Ekli dosyalar

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ömrümde ilk defa lrf yaptım olurmu olmazmı becerebilir miyim derken ilk hevesle eminönüne indim şans eseri metehan abi ile karşılaştık beraber avlanmak nasip oldu aldığım 4tl lik bluefish sahteyi taktım başladım atmaya bir çok usta vardı onları izledim ne yapıyorlar nasıl topluyorlar atmayı beceremesemde güzel aksiyon yaşadım cidden lrf başkaymış ilk balığın vuruşu yaşattığı his heyecandan elim ayağım titredi sahteyi çıkaramadım 3tane çinekop nasip oldu 9dan 11kadar avlandım son otobüse zor yetiştim onu bile unutmuşum daha iyileri size rast gelsin

Ekli dosyalar

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ömrümde ilk defa lrf yaptım olurmu olmazmı becerebilir miyim derken ilk hevesle eminönüne indim şans eseri metehan abi ile karşılaştık beraber avlanmak nasip oldu aldığım 4tl lik bluefish sahteyi taktım başladım atmaya bir çok usta vardı onları izledim ne yapıyorlar nasıl topluyorlar atmayı beceremesemde güzel aksiyon yaşadım cidden lrf başkaymış ilk balığın vuruşu yaşattığı his heyecandan elim ayağım titredi sahteyi çıkaramadım 3tane çinekop nasip oldu 9dan 11kadar avlandım son otobüse zor yetiştim onu bile unutmuşum daha iyileri size rast gelsin
Geçmiş olsun oncelikle zehir girdi kana :) tebriklerr...

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@OguzhanHacibaloglu Böyle zehire can kurban kardeşim :):):) birde daha düzgün atmayı toplamayı becermeyi öğrenirsem 2-3 aya tadından yenmez :harika::harika:

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Ya ben malzeme alacağım ama çok bölük pörçük oluyor lrf malzemelerini bulabileceğim bi site var mı? Kullandığınız?

Mektupla

Daimi Üye
Hay maaşallah...