Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF (Light Rock Fishing) disiplini ile yapılan av raporları

uykucukirmizi

Aktif Üye
Adı
Alican
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bi de bişi daha sorcam bu internetten silikon inceliyorum ama kokulu mu kokusuz mu nerede yazıyor hiç birinde bir bilgi yok siz ürünleri mi tanıyonuz yoksa püf noktası mı var?

OguzhanHacibaloglu

Aktif Üye
Adı
Oğuzhan HACIBALOĞLU
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bi de bişi daha sorcam bu internetten silikon inceliyorum ama kokulu mu kokusuz mu nerede yazıyor hiç birinde bir bilgi yok siz ürünleri mi tanıyonuz yoksa püf noktası mı var?
Kokulu olan birkac marka var zaten berkley,isome marukyu,ecogearin silikonlari ve piyasada nadir olan veya yeni gelmeye baslamis ürünlerde var(atladigim unuttugum olabilir) ama genelde paketlerindeki sividan kokulu oldugunu anlayabilirsiniz:)

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
10-15 tane silikona 30-40 tl bayiliyorsak kokulu, 5-10 tl veriyorsak kokusuz. Puf noktasi fiyati :)

ilkkez

Üye
Ava gidilmeden önce bu silikonlari karides ve sardalya püresinin içine atsak 1 gün dursa iş yapmaz mı(lrf av hiç yapmadım)

Son düzenleme:

exemcli

Aktif Üye
Bu yaz ki avlardan bir kaç kare , balıkların hepsi suya iade edildi .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mektupla

Daimi Üye

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Uzun zamandır paylaşım yapmak nasip olmadı boş dön boş dön 3aydır dün 22:00dan 23:30 kadar kısa bir lrf avı maceram oldu acayip rüzgar vardı kafam ağrıyor hala.. 1 balık kıyıya çıkarabildim 1iğne yamultup kaçan oldu kıyıya az kala... bu arkadaşından tadına bakacağız artık inşallah.... Berkley gulp camo ile alındı balık lokantalarına yakın eminönü ve sirkeci budoya yakın denemeler yapıldı

IMG-20181110-WA0000.jpg

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Uzun zamandır paylaşım yapmak nasip olmadı boş dön boş dön 3aydır dün 22:00dan 23:30 kadar kısa bir lrf avı maceram oldu acayip rüzgar vardı kafam ağrıyor hala.. 1 balık kıyıya çıkarabildim 1iğne yamultup kaçan oldu kıyıya az kala... bu arkadaşından tadına bakacağız artık inşallah.... Berkley gulp camo ile alındı balık lokantalarına yakın eminönü ve sirkeci budoya yakın denemeler yapıldı

Ekli dosyayı görüntüle 82846
Tebrikler boy harika. aksiyonu da harika olmuştur eminim.