Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
keyifli bereketli avlar inşallah, merakla bekliyor olacağım. özellikle toto ve bivi nin performansını merak ediyorum engin bey.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
keyifli bereketli avlar inşallah, merakla bekliyor olacağım. özellikle toto ve bivi nin performansını merak ediyorum engin bey.
Totonun geçen haftaki performansı güzeldi. çinekoplar spinle başka sahteyle alındı zargana ve istavrit totoyla.
2. resimdeki zargana da totoyla alındı 3 adet yakaladım. zarganalar ufak olduğu için suya iade edildi.
bi-vi yi henüz hiç kullanmadım.
bu sahteler batan tip sahte olduğu için kayalık yerde dikkat etmek lazım. geçen ben bir adet kaybettim bilgi vereyim dedim.IMG_20151011_220609.jpg IMG-20150821-WA0000.jpg IMG_20151011_143203.jpg

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
bende by ruf manic aldım fakat daha kullanamadım.güzel çalışıyordur inşallah bi tane de toto alacağım bu resimler üzerine :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
bende by ruf manic aldım fakat daha kullanamadım.güzel çalışıyordur inşallah bi tane de toto alacağım bu resimler üzerine :)
levrek için mi aldınız? bende geçen realist jerkbait aldım çinekopları onunla yakaladım. 1 - 2 metre arası dalarlı bir sahte. levrek için size duo realist pencil 85 öneririm. arakdaşlarım bu sahteyle güzel levrekler kandırdılar. toto alırsanız gece avlanmak için resimdeki zebra glow rengini tavsiye ederim.

kerem03

Aktif Üye
Adı
KEREM ÇETİNKAYA
Kan Grubu
A Rh Negatif
levrek için mi aldınız? bende geçen realist jerkbait aldım çinekopları onunla yakaladım. 1 - 2 metre arası dalarlı bir sahte. levrek için size duo realist pencil 85 öneririm. arakdaşlarım bu sahteyle güzel levrekler kandırdılar. toto alırsanız gece avlanmak için resimdeki zebra glow rengini tavsiye ederim.
levrek için aldım evet kırmızı çizgili glow diyor ama hiç parlamıyor anlamadım?? jerkbait aldım onu da daha kutusundan çıkaramadım.flapen le uğraşıyorum bu ara.zorlaya zorlaya geçen hafta sonu bi lüfer alabildim.sanki boşa para verdim hissine kapıldım.su üstü ile hiç alamadım şimdiye kadar, o yüzden soğuk bakıyorum su üstüne.spro ikuru ve panic prey kullandım.becerememiş olabilir miyim ?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
levrek için aldım evet kırmızı çizgili glow diyor ama hiç parlamıyor anlamadım?? jerkbait aldım onu da daha kutusundan çıkaramadım.flapen le uğraşıyorum bu ara.zorlaya zorlaya geçen hafta sonu bi lüfer alabildim.sanki boşa para verdim hissine kapıldım.su üstü ile hiç alamadım şimdiye kadar, o yüzden soğuk bakıyorum su üstüne.spro ikuru ve panic prey kullandım.becerememiş olabilir miyim ?
Bu işler biraz da kısmet işi. Duo kullanan arkadaşlarım genelde memnun. Bende ilk kullanmada sonuç aldım. Ama bazen öyle zamanlar oluyor ki en güzel en para verdiğin gözde sahteyle balık alamadığın yerde en dandik sahteyle balık alırsın. 5 10 tl lik kaşıkla güzel balık alırsın.