Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
O kadar masraf ettik dünyanın malzemesini aldık hepsi kuzu kuzu kenarda yatıyor. Planda programda olmayan işler yüzünden balığa çıkamıyorum.
olsun hayırlısı olsun. zamanı gelir elbet. ben spin setimi 2011 senesinde aldım. 2014 senesine kadar kenarda yattı o zamana kadar sadece 2 kere turna avında kullandım. geçen sene de 2 - 3 kere gittim bu sene daha yeni yeni çıkıyorum :) turna sahtelerim ayrı bir kutuda hala duruyor bazen elden çıkartsam mı diyorum bazen de aman boşver bir daha bu fiyata alamam diyorum. şimdi sahteler malzemeler çok pahalı. benim 10 - 15 tl ye aldığım sahteler şimdi 30 40 tl den aşağı değiller. kamışı 60 tl ye almıştım geçen sordum 140 tl dediler. yakın olsak beraber giderdik sizinle. yakalardık birşeyler 2 kişi olunca sıkılmazdınızda.

B

BS Okuru

Misafir
olsun hayırlısı olsun. zamanı gelir elbet. ben spin setimi 2011 senesinde aldım. 2014 senesine kadar kenarda yattı o zamana kadar sadece 2 kere turna avında kullandım. geçen sene de 2 - 3 kere gittim bu sene daha yeni yeni çıkıyorum :) turna sahtelerim ayrı bir kutuda hala duruyor bazen elden çıkartsam mı diyorum bazen de aman boşver bir daha bu fiyata alamam diyorum. şimdi sahteler malzemeler çok pahalı. benim 10 - 15 tl ye aldığım sahteler şimdi 30 40 tl den aşağı değiller. kamışı 60 tl ye almıştım geçen sordum 140 tl dediler. yakın olsak beraber giderdik sizinle. yakalardık birşeyler 2 kişi olunca sıkılmazdınızda.

İstanbul içinde uzaklık sıkıntı değilde şuan sabah 7 akşam 7 şeklinde çalışıyorum ve eve döndüğüm zaman bir hayli bitkin oluyorum. Cumartesi günüde mesai var, inşallah kayınpederin sağlık problemleri bittiğinde beraber bol bol çıkarız balığa.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
İstanbul içinde uzaklık sıkıntı değilde şuan sabah 7 akşam 7 şeklinde çalışıyorum ve eve döndüğüm zaman bir hayli bitkin oluyorum. Cumartesi günüde mesai var, inşallah kayınpederin sağlık problemleri bittiğinde beraber bol bol çıkarız balığa.
çok geçmiş olsun. Allah iş, güç ve sağlık versin gerisi önemli değil. bende bizimkilerin sağlık problemleriyle uğraşıyorum. o yüzden pek uzağa gidemiyorum. Üsküdar tarafına yolunuz düşerse her zaman beklerim. hatta daha önce de dediğim gibi bir organizasyon yapabilirsek hem tanışır hem de tecrübe ve bilgilerimizi uygulamalı olarak da paylaşabiliz.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
off akşam olsa da LRF ye gitsem :D spin mi LRF mi diye hala düşünüyorum ikisini de deneyecem sırayla :D

gürbüz

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜRBÜZ
çok geçmiş olsun. Allah iş, güç ve sağlık versin gerisi önemli değil. bende bizimkilerin sağlık problemleriyle uğraşıyorum. o yüzden pek uzağa gidemiyorum. Üsküdar tarafına yolunuz düşerse her zaman beklerim. hatta daha önce de dediğim gibi bir organizasyon yapabilirsek hem tanışır hem de tecrübe ve bilgilerimizi uygulamalı olarak da paylaşabiliz.
Facebook
Arkadaşlar LRF organizasyonu var,bilginiz olsun...

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Benim tahminim gece istavrit dişliden dolayı kıyılayacak, gece LRF için bence elverişli olur düşüncesindeyim. silikonlar ve baby jigler iş yapar bu gece. beyaz renk iyi iş yapar. baktınız tek tük istavrit geliyor o zaman size kuyruk altı yapmanızı tavsiye ederim. kuyruk altı bilmeyen arkadaşlar için, istavritin kuyruk altından keskin bir jilet ve ya bıçakla ince bir şerit kesiyoruz ama sadece kuyruk altı olmalı sonra resimdeki sistemi yapıyoruz;

Ekli dosyalar

gürbüz

Aktif Üye
Adı
İbrahim GÜRBÜZ
işlerimi ayarlarsam aksilik olmaz ise gelebilirim inşallah. akşam eve gidince bakayım grup ismi neydi acaba ?
LRF CLUB...
Canberk Haluk YETKİN bey ile iletişime geçerseniz daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bir aksilik olmaz ise ben ve arkadaşlarım Karamürsel'den geleceğiz.