Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Silikonlara takip aldım ancak atlamadı..kaşık kadar uzağa atamıyorsun silikonu atmak için iri head takarsan ozamandan 30 santim aşağıdan geliyor..Tekne olmazsa hafif yem-silikonla zor zargana

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN
Silikonlara takip aldım ancak atlamadı..kaşık kadar uzağa atamıyorsun silikonu atmak için iri head takarsan ozamandan 30 santim aşağıdan geliyor..Tekne olmazsa hafif yem-silikonla zor zargana
Slim 9 cm lik maketler olabilir ozaman .uzaga atabilirsen en ideali gibi duruyor

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Slim 9 cm lik maketler olabilir ozaman .uzaga atabilirsen en ideali gibi duruyor
Olabilir ben Lüfer varsa diye atıyorum kaşık, zarganalar istem dışı saldırıyor ^^ Kuzey ege'de fazla hareket yok sıkıntıdan ne var yok atıp çekiyorum spor oluyor tecrübe kazanıyorum..İstanbuldaki Av raporlarını okuyup Gaza geliyorum gidiyorum sonrası malum..

bberdem

Üye
Adı
Bahadır...
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sikma canini Istanbulda da yok bisey...

arifengin

Daimi Üye
Adı
Arif ENGİN
Olabilir ben Lüfer varsa diye atıyorum kaşık, zarganalar istem dışı saldırıyor ^^ Kuzey ege'de fazla hareket yok sıkıntıdan ne var yok atıp çekiyorum spor oluyor tecrübe kazanıyorum..İstanbuldaki Av raporlarını okuyup Gaza geliyorum gidiyorum sonrası malum..
Canakkalenin neresindesin .

ecercan

Yeni Üye
Adı
mehmet ali
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merheba istanbulda nerede
Lrf yapabilirim ve saat kac gibi olur