İzmir35
Yeni Üye
Vallaha mıSenin mesele şimdi çözüldü sanırım. O halkadan geçirip 1.5 gramlık yemi 10 metre atmışsan büyük başarı olmuş![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vallaha mıSenin mesele şimdi çözüldü sanırım. O halkadan geçirip 1.5 gramlık yemi 10 metre atmışsan büyük başarı olmuş![]()
Hay Allah iyiliğini versinVallaha mıBende makinaya sararken karışmasın diye öyle bişey yapmışlar herhalde diye düşündüm ama aklımda hep bir şüphe vardı dün öyle olunca sorayım dedim
Makine 1 turda 70 cm sarıyormuş çekerken saydım 18 tur oldu
![]()
Vallaha mıBende makinaya sararken karışmasın diye öyle bişey yapmışlar herhalde diye düşündüm ama aklımda hep bir şüphe vardı dün öyle olunca sorayım dedim
Makine 1 turda 70 cm sarıyormuş çekerken saydım 18 tur oldu
![]()
Mono misinayı o kısımdan çıkarıp halkalardan geçirdim akşam denicem.Yine ne olur olmaz ip misinayı sarmadım mono misina ile atışta rahatlama olcak mı ona bakıcam.Atislar normale dondu mu peki su an?
Keyfinde böylesiAvlandığım yerde denize giriyorum kefal,ispari,mırmır ve çipura gördüm.Biraz misinayı makaraya sarıp isome ve gulp camo takarak yüzerken elimde tutarak dipte gezdireyim dedimGulp camo'ya balıklar saldırıyor çipura dipten aldı yemi biraz asıldım geri bıraktı iğne takılmamış ispari takıldı
![]()

Çok güzel bilgilerAvlandığım yerde denize giriyorum kefal,ispari,mırmır ve çipura gördüm.Biraz misinayı makaraya sarıp isome ve gulp camo takarak yüzerken elimde tutarak dipte gezdireyim dedimGulp camo'ya balıklar saldırıyor çipura dipten aldı yemi biraz asıldım geri bıraktı iğne takılmamış ispari takıldı
İsome pembe'nin dibine geliyorlar almaya çalışmıyorlar.
Bak bende bir acemi olarak uzun zamandır burası gözüme takılıyordu. avlanan arkadaşların videolarındada hiç gözüme takılmadı sahtenin boşken oraya takıldığı sayende bir ders daha çıkarmış olduk bol bereketli avlar dilerim.Makinayla ilk büyük halka arasında bu küçük kısımdan ip yada misinayı geçirmek gerekli mi ?