Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

İzmir35

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Senin mesele şimdi çözüldü sanırım. O halkadan geçirip 1.5 gramlık yemi 10 metre atmışsan büyük başarı olmuş:)
Vallaha mı :) Bende makinaya sararken karışmasın diye öyle bişey yapmışlar herhalde diye düşündüm ama aklımda hep bir şüphe vardı dün öyle olunca sorayım dedim :) Makine 1 turda 70 cm sarıyormuş çekerken saydım 18 tur oldu :)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Vallaha mı :) Bende makinaya sararken karışmasın diye öyle bişey yapmışlar herhalde diye düşündüm ama aklımda hep bir şüphe vardı dün öyle olunca sorayım dedim :) Makine 1 turda 70 cm sarıyormuş çekerken saydım 18 tur oldu :)
Hay Allah iyiliğini versin :))

İzmir35

Yeni Üye
Adı
Gökhan
Avlandığım yerde denize giriyorum kefal,ispari,mırmır ve çipura gördüm.Biraz misinayı makaraya sarıp isome ve gulp camo takarak yüzerken elimde tutarak dipte gezdireyim dedim :) Gulp camo'ya balıklar saldırıyor çipura dipten aldı yemi biraz asıldım geri bıraktı iğne takılmamış ispari takıldı :)

İsome pembe'nin dibine geliyorlar almaya çalışmıyorlar.

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Avlandığım yerde denize giriyorum kefal,ispari,mırmır ve çipura gördüm.Biraz misinayı makaraya sarıp isome ve gulp camo takarak yüzerken elimde tutarak dipte gezdireyim dedim :) Gulp camo'ya balıklar saldırıyor çipura dipten aldı yemi biraz asıldım geri bıraktı iğne takılmamış ispari takıldı :)
Keyfinde böylesi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Mektupla

Daimi Üye

İsome pembe'nin dibine geliyorlar almaya çalışmıyorlar.
Çok güzel bilgiler :harika:

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Makinayla ilk büyük halka arasında bu küçük kısımdan ip yada misinayı geçirmek gerekli mi ?
Bak bende bir acemi olarak uzun zamandır burası gözüme takılıyordu. avlanan arkadaşların videolarındada hiç gözüme takılmadı sahtenin boşken oraya takıldığı sayende bir ders daha çıkarmış olduk bol bereketli avlar dilerim.

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Balıkların beslenmesini görmek adına güzel bir çekim olmuş, 2. balık ortaya çıkana kadar ve sonrasında, çupranın yeme karşı tutumuna dikkat :)