Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

drekremcakal

Yeni Üye
Adı
EKREM ÇAKAL
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Akdenizde Alanyada LRF ile av deneyenler var mı durum nedir? 1 haftadır deniyorum bende sıkıntı var galiba 5-6 melanur mırmır tuttum. Usami popper kendo rapala falan da denedim. Ne zaman çıkmak daha verimli sabah suyu mu akşam mı? Avlak mekanı bilenler varsa yardım bekliyorum

BozdogaN

Üye
Adı
Halil Çağrı Bozdoğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selamlar Shimano Soare 2000 hiç bir yerde yok? Yeni serisi mi gelecek? Kullanan herkesin övgüyle bahsettiği teknik özellikleri ile de çok ideal gözüken makineden tekrar getirilmeyecek mi acaba ?

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Son düzenleme:

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Abi heyecan yaptım yeminle, haftasonunu bekliyorum :D eğer alırsam deneyimlerimi paylaşacağım kesinlikle. Tekirdağ taraflarındaki balık durumunu da rapor ederim hayırlısıyla. Akşam suyuna levrek deneriz ,olmadı gece mırmır ve kefal, sabaha film kopacak umarım.
:)
O levreği civelix ile kandıran benim. Çok güzel bir silikon. İstavritler bile takip ediyor. Eğer merada levrek varsa ve yakınından geçirebilirseniz mutlaka atlayacaktır. Yalnız tek iğne olduğundan tasmalamayı iyi yapmanız lazım. Rapalalardaki 3'lü iğne garantisi yok. Sağlam tasmalamazsanız balık kurtulabilir. Aynı yere en az 5 atış yapın. Sarımı yavaş yapmayın. Sert bir silikon olduğundan yavaş sarımda aksiyon almıyor. Gündüz silikonu görebildiğiniz suda sarım hızınızı belirleyin. Su seviyesinin orta-alt kesiminden yüzdürmeye çalışın. Varsa balık sizindir.

AcemiUye

Aktif Üye

FARUKSEZER

Daimi Üye
Adı
FARUK SEZER
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Cardiff tatlı su alabalık için üretilmiş. tuzlu su da dayanım ve korozyon riskini almayı hiç mantıklı bulmuyorum.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yanlış aklımda kalmadıysa, shimano'nun lrf için soare'yi ürettiğini biliyorum.