Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Balıkların beslenmesini görmek adına güzel bir çekim olmuş, 2. balık ortaya çıkana kadar ve sonrasında, çupranın yeme karşı tutumuna dikkat :)

çok pipirikli hayvanlar =) tutmakta bir o kadar zordur.

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir tane tuttum 3 ay önce Çanakkale'de silikon suya düşer düşmez yapışmıştı, yemlide de bayramda deneyeceğim şansımı tavuk göğsüyle :)

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bayramda Saroz körfezindeydim. Bulundugum bolge balik acisindan biraz kisir olmasina ragmen birkac balik tuttum ama boylar tatmin edici degildi. Isin en tuhafida sabah suyuna zargana icin agirlik olsun diye jighead bagladim ucunada 1 kulac sonra ipek bagladim. Daha ilk atisimda zargana bindi. Kiyiya cektim ne goreyim. Zargana ipegi almamis bos jigheadi almis :) Zamanimin cogunu palet ve şnorkel ile deniz dibini izleyerek gecirdim. Inanilmaz zevkli. Mirmir kumu eselerken 2 m uzerinde onu izlemek inanilmaz bir duygu. Daha aciklarda cupralari gorunce kendimden gectim zaten.

Adı
Doğan
Kan Grubu
O Rh Negatif
Kendo baby jiglerden 3gr ve 5gr alıcam tavsiye ettiğiniz renkler varmı? 3gr ile gece istavrit avlarım diğeri ile gündüz ne varsa şansıma :)

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@SwashBuckler Benim elimde olanların numaraları 24/13/32/40 ikinci el almıştım 24 ve 32 numaralar aynı zamanda glow parlıyor şimdilik av yapmadım ama zaten en çok giden renkler araştırmalarım sonucu bunlar

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan

ErzincanLee

Aktif Üye
Adı
HALİL EKİNCİ
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arkadaşım almıştı benzerini fladenin denizde denedik tık yoktu zaten onun amacı tatlı suda denemek için almıştı
;)

17 TL idi şimdi 27 TL olmuş :(

Fiyatlar uçtu gitti herşey neredeyse 2 katı fiyatlandı :(

Ama güzel tarafı 9 mm 320 parça var içinde :ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya::ssrtcbya:

Fladen Blood Worms Kokulu Silikon Kurt 9 mm Kırmızı Fladen Lrf | Hedef Balıkta

Büyüklerinde ise 120 tane var
:(

Fladen Maggots Kokulu Silikon Kurt 15 mm Beyaz Fladen Lrf | Hedef Balıkta
alabalıkta iş yaparmı?