Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ayrı konu açacaktım ama mevzu burada açılmış dekatlon mal of istanbul mağazasında daha önce görünmeyen isome power kırmızı 12 adet gözüküyordu başka işlerimde vardı ama yolumu değiştirip mal of istanbula gittim 12 adetten 1 adet kalmıştır heralde diye mağaza görevlisi uzun zamandır gelmediğini hiç stoğa girmediğini söyledi bende internette stok gözüküyor diyince o da şaşırdı anlam veremedi en iyisi telefon açın dedi,
zaman emek ve yakıt kaybı oldu boşuna şikayet ettim bu uygulamayı klasik geçiştirme cevapları geldi decatlondan anlık stokları web sitesine yansıtamıyoruz , ilgili departmana haber verdik.. hadi boş yapma uza der gibi cevaplar decatlona bu konuda güvenmemenizi önemle rica ederim
Herkesin bildigi bir kac site disinda neresi olursa olsun once telefonla arayip stok teyidi almak lazim. Yoksa abi o urun kalmamis sunu verelim diye aramaya basliyorlar.

iogurer

Yeni Üye
Adı
izzet
Valla ben sipariş verdim, 2 gün sonra mağazadan teslim alabilirsiniz diye mail geldi. Bugün de gittim aldım 2 paketi:)

Mektupla

Daimi Üye
Herkesin bildigi bir kac site disinda neresi olursa olsun once telefonla arayip stok teyidi almak lazim. Yoksa abi o urun kalmamis sunu verelim diye aramaya basliyorlar.
:harika:

Bazan, sattıkları ürün hakkında yeterli bilgiyi de veremedikleri de oluyor.
Mesela, sitesine Ryobi Naxo için 100 lük makara diye yazmış. Arayıp, 100 lük makara yazan Ryobi Naxo nun makarasının ön kısmının dış çapı kaç mm diye soruyorum. Bilmiyor. Ölçmeniz mümkün mü diyorum. Depoda olduğu için ölçemiyorum diyor. Daha sonra ölçüp söylesenizde olur diyorum. Daha sonra arıyor. Gene ölçmeden alakasız şeyler anlatıyorlar veya söylemek istemiyorlar...
Ben mazağanıza gelsem makineyi görebilir miyim diyorum. Göremeyeceğimi söylüyor.:kötü:

( Ben daha önceden başka firmadada 80 lik makara ile satılanı ölçtürüyorum. 78 mm çıkıyor. Yani 95 cm sarım miktarı doğrulanmış oluyor. )

80 lik makara ile satılanının makarasının ön dış çapı 78 mm geliyor diye ben ona söylüyorum.
Merak edip, 100 lük makara ile satılan Ryobi Naxo yu bizzat ölçmekten eriniyor. En azından depodan getirteyim, geldiğinizde bakabilirsiniz bile diyemiyor...
Web sitenizde daha önceden olta makineler hakkında detaylar epey vardı artık detaylar yok diyorum, duymazdan geliyor. İlginç...

Son düzenleme:

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
:harika:

Bazan, sattıkları ürün hakkında yeterli bilgiyi de veremedikleri de oluyor.
Mesela, sitesine Ryobi Naxo için 100 lük makara diye yazmış. Arayıp, 100 lük makara yazan Ryobi Naxo nun makarasının ön kısmının dış çapı kaç mm diye soruyorum. Bilmiyor. Ölçmeniz mümkün mü diyorum. Depoda olduğu için ölçemiyorum diyor. Daha sonra ölçüp söylesenizde olur diyorum. Daha sonra arıyor. Gene ölçmeden alakasız şeyler anlatıyorlar veya söylemek istemiyorlar...
Ben mazağanıza gelsem makineyi görebilir miyim diyorum. Göremeyeceğimi söylüyor.:kötü:

( Ben daha önceden başka firmadada 80 lik makara ile satılanı ölçtürüyorum. 78 mm çıkıyor. Yani 95 cm sarım miktarı doğrulanmış oluyor. )

80 lik makara ile satılanının makarasının ön dış çapı 78 mm geliyor diye ben ona söylüyorum.
Merak edip, 100 lük makara ile satılan Ryobi Naxo yu bizzat ölçmekten eriniyor. En azından depodan getirteyim, geldiğinizde bakabilirsiniz bile diyemiyor...
Web sitenizde daha önceden olta makineler hakkında detaylar epey vardı artık detaylar yok diyorum, duymazdan geliyor. İlginç...
@Mektupla abi benim için sorun yok. İstanbul'dayım ve zamanım olursa Üsküdar İstoç vs neresi varsa gider birebir istediğim ürünü incelerim. Ancak küçük bir şehirde hatta ilçede yaşayan bir hobidasin bir çok üründe internet görseli ve telefonla alabileceği bilgiler dışında seçeneği yok maalesef.

ioriapo

Aktif Üye
Adı
Abdullah Öztürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bizim arkadasada lrf diye tekne kamisi satmislar :) çok fazla anlayan biriside değil arastirmadan almiş.

H5n

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yeni aldığım 3 adet savage gear 3d twitch minnow 8 cm 8.5 gr suspending modeli 0,7m dalarlı askıda kalan modeller daha önce kullanmış olan varmıdır acaba ?

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Çaça

Aktif Üye
Almayın arkadaşlar bu kadar sahte, ekipman, vs. yazık günah. Anlıyorum bir tutku bu hobi ancak kullanmayacağınız ve ileride "niye aldım ki" diyeceğiniz gereksiz birçok ıvız zıvır ile dolacak her yer. Ava gideceğiniz yerlerde kullanacağınız 3-5 tane sahte, bir tane kamış, bir makine, bir misina, ne gerek var bu kadar masrafa, kanmayın buradaki satıcıların adamlarına, yandaşlarına.

MiKaDo1905

Aktif Üye
Adı
Emir
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Almayın arkadaşlar bu kadar sahte, ekipman, vs. yazık günah. Anlıyorum bir tutku bu hobi ancak kullanmayacağınız ve ileride "niye aldım ki" diyeceğiniz gereksiz birçok ıvız zıvır ile dolacak her yer. Ava gideceğiniz yerlerde kullanacağınız 3-5 tane sahte, bir tane kamış, bir makine, bir misina, ne gerek var bu kadar masrafa, kanmayın buradaki satıcıların adamlarına, yandaşlarına.
Bu bir zorunluluk değil, bir zevk. İnsan hobisine istediği gibi yatırım yapabilir bence.

Satıcıların adamları filan diyerek kimleri kastettiğinizide merak ettim doğrusu