Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

Mustafaalmış

Aktif Üye
Adı
Mustafa Almış
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kamış boyu çok kısa, erimi çok olumsuz etkiler. 210-240 arası bir boy daha uygun olur. Yani 210'un altına inme, 240'ın üstüne çıkma derim. Uygun uzunluk, senin boyun ile alakalı biraz.
Hocam sağol verdiğin bilgiler için. Boyum 180cm. Arkadaş tavsiye ederken 240 alırsan sana uzun olur kontrolü zor olur kısa kamış iyidir demişti. O zaman 1.80 boyuma 2.10 civarı kamış bakayım ben.

Kardi

Yeni Üye
Adı
Alp
Merhaba herkese. Ben balik avi hobisine yeni basladim. Lrf yontemi benim icin daha cazip geldi. Ekipmanlarimi topladim fakat kac kere gittiysem de toplamda 2 tane iskorpit tutabildim o da dibe salip bekleyerek. Karakoy eminonu iskelelerinden ve civarindan denedim hep. Bana tavsiye edebileceginiz bi yer var mi avrupa yakasindan? Beraber gitmeyi de cok isterim ayrica:)

Nomura akira 1-10 kamis
Okuma ceymar 25 makine
0.06 daiwa ip
0.16 fc misina leader
Isome marukyu pembe / kendo baby jig ve vibrasyon

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Merhaba herkese. Ben balik avi hobisine yeni basladim. Lrf yontemi benim icin daha cazip geldi. Ekipmanlarimi topladim fakat kac kere gittiysem de toplamda 2 tane iskorpit tutabildim o da dibe salip bekleyerek. Karakoy eminonu iskelelerinden ve civarindan denedim hep. Bana tavsiye edebileceginiz bi yer var mi avrupa yakasindan? Beraber gitmeyi de cok isterim ayrica:)

Nomura akira 1-10 kamis
Okuma ceymar 25 makine
0.06 daiwa ip
0.16 fc misina leader
Isome marukyu pembe / kendo baby jig ve vibrasyon
Birazdan buyukcekmece tarafina gidecegim durumu aktaririm size bugun ruzgar lrf icin uygun gozukuyor

Kardi

Yeni Üye
Adı
Alp
Birazdan buyukcekmece tarafina gidecegim durumu aktaririm size bugun ruzgar lrf icin uygun gozukuyor
Tesekkurler cevabiniz icin. Benim aracim olmadigi icin bogaz hatti halic yenikapi civarindan fazla uzaklasamiyorum. Ama havalar duzeldiginde size eslik etmek isterim o taraflarda da.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bysalwador

Aktif Üye
Adı
bysalwador
Kan Grubu
B Rh Negatif
Yarin hava lrf Icin cok uygun gozukuyor.Avrupa yakasi baliga cikmayi dusunen varsa eslik ederim.

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif

simetri

Aktif Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Valla ya biri önderlik yapsın
Ben önderlik yapabilecek bir pozisyonda değilim. Ben de spine yeni başladım, fırsat olsa da gitsem diyorum.

TA-1012 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi