umitdulger
Daimi Üye
- Adı
- Ümit DÜLGER
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Bir tarafa ağırlık verecekseniz bunun kamış olması daha mantıklı tabi ki.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
@umitdulger abinin dediklerini sakın yavana atmayın, istavrit konusunda tecrübeli birisidir. Meram çoğu lrfcinin favori mekanlarından birisi olduğu için çoğu kamışı deneme fırsatım oldu. Tavsiyem ccs veya ufr alma. İstavrit ümit abinin dediği gibi sert kamışla oluyor, aji için yumuşak kamış keyiften çok zulüm oluyor. Hele o ccs yok mu, aklım ermiyor halen nasıl keyifle av yaptıklarına ya bir kamış bu kadar mı aksiyon düşmanı olur ya. Ha ama indirim varken parabellumu tavsiye ederim. Kendim de onu kullanıyorum. Örnekleriniz arasındaysa fujin derimTeşekkür ederim faydalı bilgileriniz için evet özellikle savagear çok yumuşak bi kamıştı.
Abi onada baktım onuda beğendim fiyatıda ccs ile aynıydı. Ya kusura bakmayın çok şey sordum ama araştırdıkça lrf ile istanbulda çok daha fazla balık yakalandığını öğrendim eşkinasından tut levreğine kadar birçok türün yakalandığı videolar konuları gördükçe hedef balık biraz şaştı bende@umitdulger abinin dediklerini sakın yavana atmayın, istavrit konusunda tecrübeli birisidir. Meram çoğu lrfcinin favori mekanlarından birisi olduğu için çoğu kamışı deneme fırsatım oldu. Tavsiyem ccs veya ufr alma. İstavrit ümit abinin dediği gibi sert kamışla oluyor, aji için yumuşak kamış keyiften çok zulüm oluyor. Hele o ccs yok mu, aklım ermiyor halen nasıl keyifle av yaptıklarına ya bir kamış bu kadar mı aksiyon düşmanı olur ya. Ha ama indirim varken parabellumu tavsiye ederim. Kendim de onu kullanıyorum. Örnekleriniz arasındaysa fujin derim![]()
denizdeki her şeyi çekebileceğiniz bir kamış. şu an bu kamışla meramdaki rekor 5.4kg levrekAbi onada baktım onuda beğendim fiyatıda ccs ile aynıydı. Ya kusura bakmayın çok şey sordum ama araştırdıkça lrf ile istanbulda çok daha fazla balık yakalandığını öğrendim eşkinasından tut levreğine kadar birçok türün yakalandığı videolar konuları gördükçe hedef balık biraz şaştı bendezaten surfle istavrit yakalıyorum bu tarz balıklara da hitap edebilicek bi kamışmı parabellum ?
Bütçe belirle git al bir tane takım. Aröudun çöpü incirin çekirdeği derken işin içinden çıkamazsın. Orta seviye takım yap geç.