Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf set seçimi istanbul

umitdulger

Daimi Üye
Adı
Ümit DÜLGER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bir tarafa ağırlık verecekseniz bunun kamış olması daha mantıklı tabi ki.

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Teşekkür ederim faydalı bilgileriniz için evet özellikle savagear çok yumuşak bi kamıştı.
@umitdulger abinin dediklerini sakın yavana atmayın, istavrit konusunda tecrübeli birisidir. Meram çoğu lrfcinin favori mekanlarından birisi olduğu için çoğu kamışı deneme fırsatım oldu. Tavsiyem ccs veya ufr alma. İstavrit ümit abinin dediği gibi sert kamışla oluyor, aji için yumuşak kamış keyiften çok zulüm oluyor. Hele o ccs yok mu, aklım ermiyor halen nasıl keyifle av yaptıklarına ya bir kamış bu kadar mı aksiyon düşmanı olur ya. Ha ama indirim varken parabellumu tavsiye ederim. Kendim de onu kullanıyorum. Örnekleriniz arasındaysa fujin derim :harika:

Savcı1111

Yeni Üye
Adı
Kerem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@umitdulger abinin dediklerini sakın yavana atmayın, istavrit konusunda tecrübeli birisidir. Meram çoğu lrfcinin favori mekanlarından birisi olduğu için çoğu kamışı deneme fırsatım oldu. Tavsiyem ccs veya ufr alma. İstavrit ümit abinin dediği gibi sert kamışla oluyor, aji için yumuşak kamış keyiften çok zulüm oluyor. Hele o ccs yok mu, aklım ermiyor halen nasıl keyifle av yaptıklarına ya bir kamış bu kadar mı aksiyon düşmanı olur ya. Ha ama indirim varken parabellumu tavsiye ederim. Kendim de onu kullanıyorum. Örnekleriniz arasındaysa fujin derim :harika:
Abi onada baktım onuda beğendim fiyatıda ccs ile aynıydı. Ya kusura bakmayın çok şey sordum ama araştırdıkça lrf ile istanbulda çok daha fazla balık yakalandığını öğrendim eşkinasından tut levreğine kadar birçok türün yakalandığı videolar konuları gördükçe hedef balık biraz şaştı bende :D zaten surfle istavrit yakalıyorum bu tarz balıklara da hitap edebilicek bi kamışmı parabellum ?

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abi onada baktım onuda beğendim fiyatıda ccs ile aynıydı. Ya kusura bakmayın çok şey sordum ama araştırdıkça lrf ile istanbulda çok daha fazla balık yakalandığını öğrendim eşkinasından tut levreğine kadar birçok türün yakalandığı videolar konuları gördükçe hedef balık biraz şaştı bende :D zaten surfle istavrit yakalıyorum bu tarz balıklara da hitap edebilicek bi kamışmı parabellum ?
denizdeki her şeyi çekebileceğiniz bir kamış. şu an bu kamışla meramdaki rekor 5.4kg levrek

fatih014

Aktif Üye
Adı
fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bütçe belirle git al bir tane takım. Aröudun çöpü incirin çekirdeği derken işin içinden çıkamazsın. Orta seviye takım yap geç.

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Bütçe sikintisi varsa alınabilecek en güzel ekipman bence;

Kamış : Fujin 0.8-10 2.30
Makine : Ceymar 10
Hem çok hafif hemde dengeli hemde ileride daha üst segment e geçerken elinizden cikarmak istediğinizde kolay çıkarabileceğiniz bir set olur.

Bütçe sıkıntısı yoksa
Kamış: Diaflash 2-10
Makine : Stradic ci4 1000

Savcı1111

Yeni Üye
Adı
Kerem
Kan Grubu
O Rh Pozitif
inş çarşamba fujin 2 30 veya savagear parabellumdan birini deniyip alacağım makinede ceymar 10da karar kıldım konuya ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
yeni çıkan daiwa crossfire LT 2000 serisini tavsiye ederim 5 kg drag var çok rahat büyük balıkları alırsınız. kamış oalrak daiwa legalis 234 1-10 incelemenizi öneririm.

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Lrf kamışı denince major craft triple crosstage 06/10 atarlı solid uçlu :) ama fiyat biraz fazlaca :(