Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Evet canlı yem iş yapıyor.Usta bu sistemde canlı yemde kullanılır mı
Kardeşim bende acemisiyim forumda abilerime ve kardeşlerime sorup bilgi topluyorum bu işin daimleri mutlaka sana daha iyi bilgi verir.Araya gireceğim kusura bakmayın
0.16 lik ipe kaç mm mono ya da fc olması lazım ?
Teşekkürler..
Fatih abi herhalde spin için soruyorsun, lüfer ve levrek avlıyorum spinle başka balık çıkmıyor bunlarda da 0.30 fc yeterli geliyorAraya gireceğim kusura bakmayın
0.16 lik ipe kaç mm mono ya da fc olması lazım ?
Teşekkürler..
0.30 luk deniyecemFatih abi herhalde spin için soruyorsun, lüfer ve levrek avlıyorum spinle başka balık çıkmıyor bunlarda da 0.30 fc yeterli geliyor
Akyaka da Kofana avı0.30 luk deniyecemvalla geçen günler de akyakada lambuka gördüm
yani denk geldimi ucurur beni
asıl tabi kedef levrek ve çok istediğim kofona ... Bizim buralarda ne çıkar bilinmez . Karetta karetta bile çıkıyor
![]()
30luk pişman etmez abi, kalamayı da ayarladın mı ooh gelsin trofeler0.30 luk deniyecemvalla geçen günler de akyakada lambuka gördüm
yani denk geldimi ucurur beni
asıl tabi kedef levrek ve çok istediğim kofona ... Bizim buralarda ne çıkar bilinmez . Karetta karetta bile çıkıyor
![]()
Bunun için abi tulum lazım tulum alicam ama az daha zevki yakalam lazımAkyaka da Kofana avı
bu avda, LEADER: SHIMANO ASPIRE 0.40 MM %100fc