Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf Sistemi

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Araya gireceğim kusura bakmayın :)

0.16 lik ipe kaç mm mono ya da fc olması lazım ?
Teşekkürler..
Fatih abi herhalde spin için soruyorsun, lüfer ve levrek avlıyorum spinle başka balık çıkmıyor bunlarda da 0.30 fc yeterli geliyor

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fatih abi herhalde spin için soruyorsun, lüfer ve levrek avlıyorum spinle başka balık çıkmıyor bunlarda da 0.30 fc yeterli geliyor
0.30 luk deniyecem :) valla geçen günler de akyakada lambuka gördüm :D yani denk geldimi ucurur beni :) asıl tabi kedef levrek ve çok istediğim kofona ... Bizim buralarda ne çıkar bilinmez . Karetta karetta bile çıkıyor :D

Mektupla

Daimi Üye
0.30 luk deniyecem :) valla geçen günler de akyakada lambuka gördüm :D yani denk geldimi ucurur beni :) asıl tabi kedef levrek ve çok istediğim kofona ... Bizim buralarda ne çıkar bilinmez . Karetta karetta bile çıkıyor :D
Akyaka da Kofana avı
bu avda, LEADER: SHIMANO ASPIRE 0.40 MM %100fc

Son düzenleme:

MehmetÇağan

Daimi Üye
Adı
Mehmet Çağan ÖZCAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
30luk pişman etmez abi, kalamayı da ayarladın mı ooh gelsin trofeler :D