Ben olsam, tulum temin edinceye kadar o sahilden suya girmeden ama rapala ile ama Kuşadası ndaki ağbinin canlı yemle kofana yakalaması gibi denemeye devam ederdim. 🙂Bunun için abi tulum lazım tulum alicam ama az daha zevki yakalam lazım 🙂
Ben olsam, tulum temin edinceye kadar o sahilden suya girmeden ama rapala ile ama Kuşadası ndaki ağbinin canlı yemle kofana yakalaması gibi denemeye devam ederdim. 🙂Bunun için abi tulum lazım tulum alicam ama az daha zevki yakalam lazım 🙂
Kardeşim lrf olta yapımı hakkında bi video izledim jidhead ve leader kullanılmıyor.örgü misina sonrası klipsin bağlandığı ve klipse direk geçen çift fırdöndülü kurşun gr ağırlığı 4.5 gr.dı.kurşunun diğer ucunada yaklaşık 80 cm veya 1mt okuma shotai 0.18 flouro karbon misina ve ucunada uzun pala no 8 iğne jighedli ve jigheadsiz her iki takımıda aynı merada denenmiş ve bu dediğim sistemin avın veriminin yüzde 70 artırdığını söyledi hazırlayan kişi jighead olarak atılan takımda hayvanın kurşundan ürktüğünü verimin düştüğünü söylüyor.ana bedeninde flouro karbon olduğu olduğu için leadere gerek olmadığını söyledi.biraz zor toparladım.düşünceniz nedir?teşekrlr.
Bunun yerine drop shotta iğnenin ucuna fırdöndü geçirip bağlamak daha mantıklı. Videoyu izledim de texas, carolina rig ve drop shot üçlüsünün yanında bana biraz vmc.nin para tuzağı gibi geldi. Ayrıca altındaki o kurşun gerçekten hiç ses çıkarmıyor, bir de carolina ve texas rig kurşunlarının yanında bu kurşun sağır olur 🙂Farklı farklı bir sürü Rig çeşiti var. Az önce aşağıdaki videoya rastladım. Tokyo rig deniyormuş. Sahte karides ile yapılan avlarda etkili olacağını düşünüyorum. Aksiyonu çok güzel veriyor.
Ben olsam, tulum temin edinceye kadar o sahilden suya girmeden ama rapala ile ama Kuşadası ndaki ağbinin canlı yemle kofana yakalaması gibi denemeye devam ederdim. 🙂
Teşekkür ediyorum.Abi bende biliyorum da ama sen görmedin orayı 😀 orası garip biryer ilk giriş dize kadar batarsin , 50m sonra bileğine gelir su 😀 o yüzden içeri girmek şart derin suyla arasinda set yer var onlar oraya sallıyorlar . Denize girmek şart 🙂 google eartden bakabilirsin abi zaten görünüyor kaba taslak 🙂
Yok Fatih suya girmiyorsun eski Foça liman dediğim yerde betondan atıyorsun.Abi bende biliyorum da ama sen görmedin orayı 😀 orası garip biryer ilk giriş dize kadar batarsin , 50m sonra bileğine gelir su 😀 o yüzden içeri girmek şart derin suyla arasinda set yer var onlar oraya sallıyorlar . Denize girmek şart 🙂 google eartden bakabilirsin abi zaten görünüyor kaba taslak 🙂
Balık avı avlak yerleri sitesi var.kurucusu Recai dönmez tanımayan yok zaten.orda izlemiştim.Yok Fatih suya girmiyorsun eski Foça liman dediğim yerde betondan atıyorsun.
Yok Fatih suya girmiyorsun eski Foça liman dediğim yerde betondan atıyorsun.
Doğru burdan devam et.tamm.