_Ramazan_
Daimi Üye
@gucluakin maşallah o nedir öyle gözlerim yerinden çıktı şekercideki çocuk gibi hissettim kendimi 🙂🙂
Abi sokaktan Lamborghini geçse dönüp bakmam inan. Henüz yazacak kadar değerli bir şeyim olmadı bu foruma. Dayanamadım ve ilk mesajımı atıyorum, umarım bolca balık tutarsın ve eglenirsin oyuncaklarla 🙂Merhabalar ben de bugun takımlarımı yeniledim..
Yorumlarınızı bekliyorum
Daha güzellerini sen de, ben de, vicdani limitlere uyanlar da ve bilgi paylaşımı yapan tüm arkadaşlar da yaşar inşallah. 🙂Abi sokaktan Lamborghini geçse dönüp bakmam inan. Henüz yazacak kadar değerli bir şeyim olmadı bu foruma. Dayanamadım ve ilk mesajımı atıyorum, umarım bolca balık tutarsın ve eglenirsin oyuncaklarla 🙂
Maşallah umarım bol trofeli avlar sizinle olur.Merhabalar ben de bugun takımlarımı yeniledim..
Yorumlarınızı bekliyorum
Valla en kalitelisi berkley fc si galiba.Bugün takımı elden geçireyim dedim ve geçen sezon taktığım leaderı değiştireyim dedim. Yenisini bağlarken farkettim ki fc misina artık çürümüş ve düğüm yerinden kopuyor. Geçen sezon aldığım 50m misinadan 2m kullanmadan gerisi çöp. Kullandığım fc misina fotoğrafı aşağıda. Bursa'da mera çok bereketli değil. Şimdiye kadar aldıklarım çinekop, istavrit, iskorpit ve mırmır. Yine leader olsun istiyorum. Aynı leaderı mı alayım yoksa ekonomik kullanışlı bir öneriniz var mıdır acaba?
Valla en kalitelisi berkley fc si galiba.
Bu arada kaç cm leader yapıyon,yapmasak nasıl olur?[/QUOTE
Uada mono misinadan yapsak nolur.0.8 kendo ip kullanıyorum kaç mm misina kullanılmalı leader'
de
Bugün takımı elden geçireyim dedim ve geçen sezon taktığım leaderı değiştireyim dedim. Yenisini bağlarken farkettim ki fc misina artık çürümüş ve düğüm yerinden kopuyor. Geçen sezon aldığım 50m misinadan 2m kullanmadan gerisi çöp. Kullandığım fc misina fotoğrafı aşağıda. Bursa'da mera çok bereketli değil. Şimdiye kadar aldıklarım çinekop, istavrit, iskorpit ve mırmır. Yine leader olsun istiyorum. Aynı leaderı mı alayım yoksa ekonomik kullanışlı bir öneriniz var mıdır acaba?
Merhabalar ben de bugun takımlarımı yeniledim..
Yorumlarınızı bekliyorum