Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf'ye Başladım Ve Takımım

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
18 Mart'ta Okuma lrf s 702 1-9 210cm kamış ve ceymar CXT10 makine, üzerinde kendo 0,08 ip misina ile takımı kurdum. Maliyeti hafifletmek için kendo ip şimdilik duracak. İlk fırsatta değiştireceğim. İşten güçten hala deneyemedim. Kısmet olursa av günlüklerini buradan yazmaya devam edeceğim inşallah. :)

Ekli dosyalar

karacicek

Daimi Üye
Adı
Fatih Karaçiçek
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yeni ekipmanlarınız hayırlı olsun Erman Bey , güzel bir takım oluşturmuşsunuz. :harika:
Rastgelsin diyelim , kısmeti bol olsun....

@immortal

Aktif Üye
Adı
Kemal G.
Hayırlı olsun, güzel bir takım kurmuşsunuz. Kamışın atar aralığı da başlangıç için gayet iyi, hatta performansına bağlı uzun yıllar kullanılabilir. Kamış sertliği ile ilgili size bilgi verdiler mi?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Hayırlı olsun, çantanızda mutlaka kokulu silikon bulundurun hem isome marukyu hem berkley gulp 5 cm almanızı tavsiye ederim.

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Balık tutmaktan ziyade hepimiz malzeme alma hastaliğina yakalanmişiz. Bu bize daha çok zevk veriyor. Renkli renkli silikonlar maket baliklar gorunce almak istiyoruz. Terapi gibi geliyor :)

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Çok tehlikeli bir evredesin.Bu is daiciseiko balık tutacağına varınca burdan haber ver .hayirli olsun .ayni kamisdan bende kullanıyorum , memnun kalacağını düşünüyorum.
Onun önüne geçtim: Çin'den daha öncesinden gripper sipariş vermiştim bir de 185cm katlanır kepçe. Bakalım kullanmak nasip olacak mı? :)