Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf'ye Başladım Ve Takımım

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Yeni ekipmanlarınız hayırlı olsun Erman Bey , güzel bir takım oluşturmuşsunuz. :harika:
Rastgelsin diyelim , kısmeti bol olsun....
Hayırlı olsun, güzel bir takım kurmuşsunuz. Kamışın atar aralığı da başlangıç için gayet iyi, hatta performansına bağlı uzun yıllar kullanılabilir. Kamış sertliği ile ilgili size bilgi verdiler mi?
Teşekkürler arkadaşlar. Sertliği kendim görerek aldım. 1-8 olanı aradım Bursa'da bulamayınca 1-9 olanı indirim kampanyası son gün bitmeden alayım artık dedim.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Balık tutmaktan ziyade hepimiz malzeme alma hastaliğina yakalanmişiz. Bu bize daha çok zevk veriyor. Renkli renkli silikonlar maket baliklar gorunce almak istiyoruz. Terapi gibi geliyor :)
Sonrası ise sıkıntı ,

Keşke almasamıydım !!!!!
Gerek yokmuydu yoksa :kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü:

Neyse aldık birkere :islik:
Bide güzel balık yakalarsam var yaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Offf
Boşver aldım işte :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Bu arada gördüğüm silikonlar benim merada iş yaparmı acaba :kötü::kötü::kötü:
Ondan damı alsaydım yoksa..............:asik::asik::asik::asik::asik::asik::asik::asik::asik::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Diye devam eder
Ama en güzel hobimiz bu
En güzel oyuncaklar aldıklarımız

Rastgele
Gönlünüzce olsun avlar

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Balık tutmaktan ziyade hepimiz malzeme alma hastaliğina yakalanmişiz. Bu bize daha çok zevk veriyor. Renkli renkli silikonlar maket baliklar gorunce almak istiyoruz. Terapi gibi geliyor :)
Faruk Bey, 70gr ve 80 gr atarlı olan surf kamışlarıma bile sahte bakmaya başladım o derece artık. :)

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sonrası ise sıkıntı ,

Keşke almasamıydım !!!!!
Gerek yokmuydu yoksa :kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü:

Neyse aldık birkere :islik:
Bide güzel balık yakalarsam var yaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Offf
Boşver aldım işte :koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Bu arada gördüğüm silikonlar benim merada iş yaparmı acaba :kötü::kötü::kötü:
Ondan damı alsaydım yoksa..............:asik::asik::asik::asik::asik::asik::asik::asik::asik::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Diye devam eder
Ama en güzel hobimiz bu
En güzel oyuncaklar aldıklarımız

Rastgele
Gönlünüzce olsun avlar
Bu hobinin kimseye bir zarari olmadigi hatta yarari oldugu icin sikinti yok. Bu bir spor. Kahve koselerinde okey oynamaktansa balik tutup hem spor yapmak hem evdekilere balik yedirmek hemde ekonomiye katki yapip istihdam saglanmasina yardimci olmak daha iyi. Varsin bol malzememiz olsun cantamizda ara sira cikartip meitasyon yapmak ruha iyi geliyor :) Ben mesela Savage Gear Preye bakip bakip duruyorum :D

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Bu hobinin kimseye bir zarari olmadigi hatta yarari oldugu icin sikinti yok. Bu bir spor. Kahve koselerinde okey oynamaktansa balik tutup hem spor yapmak hem evdekilere balik yedirmek hemde ekonomiye katki yapip istihdam saglanmasina yardimci olmak daha iyi. Varsin bol malzememiz olsun cantamizda ara sira cikartip meitasyon yapmak ruha iyi geliyor :) Ben mesela Savage Gear Preye bakip bakip duruyorum :D
Mesaj alınmıştır,
Acil çözüm şart o çantadakine , yoksa yazık olacak , nazar değecek ;)