Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
daiwanın makinaları da muadillerine göre birz ağır gelebiliyor ama sağlam oluyor. şimdi LT serileri çıktı makine olarak hafif gayet güzel. kamış çok öyle hissedilir bir ağırlıkta değil.Engin abi yeni kamışın hayırlı olsun.. Bu Daiwanin kamış anlayışını anlamıyorum bi lrf kamışı nasıl 116 gram olabilir ki? Bence bi sınırlama konulmalı mesela 100 gram altı gibi..
Ekonomi derken ülke ekonomisini kastedmistim. Para akışını anlatmaya calistim yoksa bizim kendi ekonomimiz eksideFaruk bey, bir konu dışında yazınıza katılıyorum. ancak bu hobiye gönül vermiş 10 kişiden 9 unun ekonomisine katkı sağlamadığını düşünüyorum. onu al anu da al buda olsun derken balığı satın alsak daha hesaplı olur kanısındayım.![]()
Ben ikinize de katılıyorumEkonomi derken ülke ekonomisini kastedmistim. Para akışını anlatmaya calistim yoksa bizim kendi ekonomimiz ekside![]()
bende daiwa exceler 225 1-9 kamış aldım, daiwa Ninja makine ile harika uyumlu oldu, henüz ava çıkamadık ama ilk fırsatta çıkınca tecrübelerimi paylaşırım.
Daiwa Exceler Spin 225cm 1-9gr OltaKamışı
Ben Aliexpresten sahte alimini buraktim sahsen cunku igne baglanti yerlerini silikonlamak felan gerekiyor. Aksiyondan da emin olamiyosun cantada bekleyecegine markali bir tane alip kullanmak daha mantikli.Ekli dosyayı görüntüle 74509
Birkaç yerde gördüğüm güzel yorumlardan sonra bu 2 sahtenin siparişini verdim. Yanında silikonları da dayanamdım aldım. Pakette 50 adet var. Toplam 41₺ tuttu. İnşallah işe yarayacaklar.
Eninde sonunda marka alınacak nasıl olsa. Ya hobi hastalığından ya da çalışmasından. O yüzden direk markayı al diyorsun.Ben Aliexpresten sahte alimini buraktim sahsen cunku igne baglanti yerlerini silikonlamak felan gerekiyor. Aksiyondan da emin olamiyosun cantada bekleyecegine markali bir tane alip kullanmak daha mantikli.