Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf'ye Başladım Ve Takımım

angvil

Daimi Üye
Adı
ibrahim üzül
Sonunda aldığım sahte balıkların iğnelerini söküp salona süs diye yerleştireceğim.

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Engin abi yeni kamışın hayırlı olsun.. Bu Daiwanin kamış anlayışını anlamıyorum bi lrf kamışı nasıl 116 gram olabilir ki? Bence bi sınırlama konulmalı mesela 100 gram altı gibi..
daiwanın makinaları da muadillerine göre birz ağır gelebiliyor ama sağlam oluyor. şimdi LT serileri çıktı makine olarak hafif gayet güzel. kamış çok öyle hissedilir bir ağırlıkta değil.

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Faruk bey, bir konu dışında yazınıza katılıyorum. ancak bu hobiye gönül vermiş 10 kişiden 9 unun ekonomisine katkı sağlamadığını düşünüyorum. onu al anu da al buda olsun derken balığı satın alsak daha hesaplı olur kanısındayım.:):):huhuu:
Ekonomi derken ülke ekonomisini kastedmistim. Para akışını anlatmaya calistim yoksa bizim kendi ekonomimiz ekside :)

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif

murat01903

Yeni Üye
Adı
Murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
hayırlı olsun bende bi merakla aldığım spin takımını kullanamadan kaldırdım kenara şimdi lrf için favorite White bird 1-10 atarlı kamış Daiwa Crossfire 3bi 1000 Lik Lrf Olta Makinesi aldım

keshaply

Yeni Üye
Adı
Yusuf Kaya
bende daiwa exceler 225 1-9 kamış aldım, daiwa Ninja makine ile harika uyumlu oldu, henüz ava çıkamadık ama ilk fırsatta çıkınca tecrübelerimi paylaşırım.
Daiwa Exceler Spin 225cm 1-9gr OltaKamışı

öncelikle hayırlı olsun ;

aynı kamışı bende bir av bayiinde inceledim, tubular uçlu sağlam görünümlü sert bir kamış. Açıkçası silikon kullanımındaki performansını çok merak ediyorum. Özellikle düşük gramaj jighead + silikon kombinasyonu nasıl olur?

kullandığınızda buradan bir değerlendirme yaparsanız memnun oluruz.

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Screenshot_20180408-170543.png
Birkaç yerde gördüğüm güzel yorumlardan sonra bu 2 sahtenin siparişini verdim. Yanında silikonları da dayanamdım aldım. Pakette 50 adet var. Toplam 41₺ tuttu. İnşallah işe yarayacaklar.

pegasustoni

Aktif Üye
Adı
Faruk
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 74509
Birkaç yerde gördüğüm güzel yorumlardan sonra bu 2 sahtenin siparişini verdim. Yanında silikonları da dayanamdım aldım. Pakette 50 adet var. Toplam 41₺ tuttu. İnşallah işe yarayacaklar.
Ben Aliexpresten sahte alimini buraktim sahsen cunku igne baglanti yerlerini silikonlamak felan gerekiyor. Aksiyondan da emin olamiyosun cantada bekleyecegine markali bir tane alip kullanmak daha mantikli.

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Ben Aliexpresten sahte alimini buraktim sahsen cunku igne baglanti yerlerini silikonlamak felan gerekiyor. Aksiyondan da emin olamiyosun cantada bekleyecegine markali bir tane alip kullanmak daha mantikli.
Eninde sonunda marka alınacak nasıl olsa. Ya hobi hastalığından ya da çalışmasından. O yüzden direk markayı al diyorsun. :)