Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf'ye Başladım Ve Takımım

leventakci21

Yeni Üye
18 Mart'ta Okuma lrf s 702 1-9 210cm kamış ve ceymar CXT10 makine, üzerinde kendo 0,08 ip misina ile takımı kurdum. Maliyeti hafifletmek için kendo ip şimdilik duracak. İlk fırsatta değiştireceğim. İşten güçten hala deneyemedim. Kısmet olursa av günlüklerini buradan yazmaya devam edeceğim inşallah. :)
Kaça mal oldu sana fiyatı dostum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Haftasonu Bursa Kumla'daydım. Lrf takımı ilk kez suya değdi. Ben takımı ve malzemeleri denemiş oldum. Balık alabilen kimse yoktu zaten. :) Lrf ile uğraşan genç bir arkadaşla tanıştık. Sanırım Bodrum demişti geldiği yer için. Kendisi bana yardımcı oldu ve güzel bilgiler paylaştı. Buradan kendisine teşekkür ederim. Benim takımda ters bir durum fark ettik: kendo 0.6 ip düğüm atınca hiç zorlanmadan kopuyor. Leader bağlamaya çalışırken fark ettik durumu. İp rafta beklemekten çürümüş olabilir mi yoksa bu durum Kendo'larda sık karşılaşılan bir durum mudur?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Haftasonu Bursa Kumla'daydım. Lrf takımı ilk kez suya değdi. Ben takımı ve malzemeleri denemiş oldum. Balık alabilen kimse yoktu zaten. :) Lrf ile uğraşan genç bir arkadaşla tanıştık. Sanırım Bodrum demişti geldiği yer için. Kendisi bana yardımcı oldu ve güzel bilgiler paylaştı. Buradan kendisine teşekkür ederim. Benim takımda ters bir durum fark ettik: kendo 0.6 ip düğüm atınca hiç zorlanmadan kopuyor. Leader bağlamaya çalışırken fark ettik durumu. İp rafta beklemekten çürümüş olabilir mi yoksa bu durum Kendo'larda sık karşılaşılan bir durum mudur?
Kendo ipleri kimi arkadaşalr tavsiye etse de ben pek taraftarı değilim. hatta kendo ip kullanacağınıza 0.16 ya da 0.18 mono misina kullanın daha iyi. ip kullanacaksanız da LRF de 8 kat tercih edin derim.

namre

Aktif Üye
Adı
Erman
Kendo ipleri kimi arkadaşalr tavsiye etse de ben pek taraftarı değilim. hatta kendo ip kullanacağınıza 0.16 ya da 0.18 mono misina kullanın daha iyi. ip kullanacaksanız da LRF de 8 kat tercih edin derim.
Engin Bey, yorumlarınız benim için değerlidir. Siz ne kullanıyordunuz?

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Engin Bey, yorumlarınız benim için değerlidir. Siz ne kullanıyordunuz?
momoi ryujin 0,10 kullanıyorum , benim için bence ipte gelinmiş son nokta diyebilirim. momoi dünyada ilk misina üreticisi, 1905 de japonyada başlamış. bir çok levrek avcısı arkadaşım da bu ipi kullanmakta. ipte kesinlikle su tutması, tiftiklenme ve renk atması yok. gece görünüş açısından iyi ve bu bilgiyi de yeni öğrendim ip su altında gözükmüyormuş. atış mesafem iple birlikte %30 arttı. üsküdarda bir çok vatandaş ta bu ipten almaya başladı surfte de kullananlar var. atarken makinadan çıkışını hissetmiyorsun bile takım koptu sanarsın o derece. bu sene daha ava gitme şansım olmadı ama geçen sene ilk deneyimlerin harika. fiyatı dolarla birlikte artmış durumda. ithalatçısı ile konuştuk bu hafta içinde daha inceleri de gelecek dedi. 150 metresi gelecekmiş. yedek kafa için bir tık incesini düşünebilirim.
0,10 olmasına rağmen 9 kg çekeri var.
MOMOI RYUJIN ORANGE 0,10 MM 20 LB 300 MT MİSİNA

metehansamim

Daimi Üye
Adı
Metehan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Youtube da izlediğim videolarda lrfde 0.10 hatta 0.12 iplerle çok güzel başarılı avlar yapanlar var ... Lrf küçümsememek lazım ince kibar sistem ama çok avcı olduğu için kalın balıklar yakalama ihtimali herzaman var aşağıdaki videoda olduğu gibi videoda 0.08 ile alıyor paşayı ama daha garantici olmak daha iyi değilmi .. 0.08 spiderware almıştım bana hiç güven vermemişti , dişle veya kulak arkası durumlarında hemen kopar gibi geliyor bana ..

Son düzenleme:

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
momoi ryujin 0,10 kullanıyorum , benim için bence ipte gelinmiş son nokta diyebilirim. momoi dünyada ilk misina üreticisi, 1905 de japonyada başlamış. bir çok levrek avcısı arkadaşım da bu ipi kullanmakta. ipte kesinlikle su tutması, tiftiklenme ve renk atması yok. gece görünüş açısından iyi ve bu bilgiyi de yeni öğrendim ip su altında gözükmüyormuş. atış mesafem iple birlikte %30 arttı. üsküdarda bir çok vatandaş ta bu ipten almaya başladı surfte de kullananlar var. atarken makinadan çıkışını hissetmiyorsun bile takım koptu sanarsın o derece. bu sene daha ava gitme şansım olmadı ama geçen sene ilk deneyimlerin harika. fiyatı dolarla birlikte artmış durumda. ithalatçısı ile konuştuk bu hafta içinde daha inceleri de gelecek dedi. 150 metresi gelecekmiş. yedek kafa için bir tık incesini düşünebilirim.
0,10 olmasına rağmen 9 kg çekeri var.
MOMOI RYUJIN ORANGE 0,10 MM 20 LB 300 MT MİSİNA
Engin benim set ipin fiyatı kadar neredeyse:) Bize bunlarla gelme:)) Ancak yazdıklarını okudukça senden çok şey öğreniyorum. İnşallah bir gün nasip olur da canlı kanlı bir araya gelip biraz bilgi çalarım:)