Lrf'ye Başladım Ve Takımım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan namre
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dün Dechatlon Bursa Sur Yapı Avm'den son paket isome marukyu L kırmızıyı aldım 45₺'den. Kahverengi 3-4 paket vardı. Pembe ve kırmızı hazır. Yaklaşık 1 pakete yakın berkley camo var. Sanırım 2019 için yeterli olacak. 🙂

15-20 gün kadar önce 35 liraydı decathlon'da elimde 16 paket falan olmasına rağmen o fiyattan 2 paket daha kırmızı almıştım.
Ben aldıktan 2 gün sonra zam geldi. Sık sık ava çıkıyorsanız hırsızı etkin kullanmaya çalışın yoksa 2 paket yetmeyebilir.

Ben 40 tl olduğunu hiç görmedim. 35 liradan aldım, bir kaç gün sonra gittiğimde 45 lira olmuştu. Bu tarz kendini kanıtlamış yemleri uygun buldukça stoklamakta yarar var.

15-20 gün kadar önce 35 liraydı decathlon'da elimde 16 paket falan olmasına rağmen o fiyattan 2 paket daha kırmızı almıştım.
Ben aldıktan 2 gün sonra zam geldi. Sık sık ava çıkıyorsanız hırsızı etkin kullanmaya çalışın yoksa 2 paket yetmeyebilir.
Geçen sezon pek çıkamadım. Berkleyler o yüzden hala duruyor. Sanırım 3 ya da 4 tane gitti. Yine de hırsız kullanılacak inşallah. 🙂

Dün Dechatlon Bursa Sur Yapı Avm'den son paket isome marukyu L kırmızıyı aldım 45₺'den. Kahverengi 3-4 paket vardı. Pembe ve kırmızı hazır. Yaklaşık 1 pakete yakın berkley camo var. Sanırım 2019 için yeterli olacak. 🙂
İspari olan mera denk gelirse yetmez,yetemez. 🙂

Aliexpresten de birkaç sipariş verdim. 60 günde teslim garantisiyle. 🙂.
4gr kurşun 5 adet
TRY 4.94 13%OFF | 5 adet dayanıklı olta kurşunu platin ağırlık 4g/6g/8g/12g kanca bağlayıcı hızlı yayın döküm platin mermi balıkçılık mücadele
(link)

6gr kurşun 5 adet
TRY 4.29 27%OFF | 5 Pcs olta kurşunu platin ağırlık 4g/6g/8g/12g platin kanca bağlayıcı hızlı yayın döküm balıkçılık platin mermi balıkçılık mücadele
(link)

7 numarasından 1 paket (50adet)
TRY 5.32 21%OFF | DONQL 50 pcs Dikenli Balıkçılık Kanca Deniz Solucan Sazan Tek Daire kanca seti Fly Balıkçılık Aksesuarları Mücadele Karbon Çelik Olta
(link)

2gr kurşun 10 adet. Beyaz renk demiş ama inşallah ters etki yapacak bir şey değildir.
TRY 6.24 25%OFF | 10 adet/grup Fishhooks kurşun kanca 2g 3g 5g 8g 10g 12g Jig kafa kurşun derin su mermisi ağırlık yumuşak cazibesi yemler balıkçılık aksesuarları
(link)

1.2 TL yazınca dayanamadım bunuda istedim. İşe yarayacaktır.
TRY 1.31 26%OFF | Balıkçılık Kanca Kaleci Balıkçılık Çubuk Lure Bait Emniyet Tutucu Plastik Askı Balık Oltaları Emniyet Tutucu için Olta Kutup Aksesuarları
(link)
Siparişlerin hiçbiri gelmedi. Şimdilik 1.2tl lik siparişin geri ödemesi gelmedi. O da hafta içi gelir sanırım. Son 6 siparişim gelmediği için artık Aliexpresten alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Para geri geliyor o sıkıntı değil ama geldi gelecek diye beklemek çok sıkıntılı. 🙂

1 yıldan fazla olmuş giriş yapmayalı. Kısaca özetlersek gittiğim tek mera Kumla İskelesi olduğundan lrf adına pek keyifli olmadı. 3 gün önce oldukça iri bir lapin aldım. Boyutları hakkında fikrim olmadığından bir şey diyemedim. Yalnız 1kg civarı vardı. Pek aksiyon yaşattı diyemem. Kıraça bile daha heyecan veriyor. 2018de aldığım berkley gulp camodan son 3 adet kaldı. İsome pembeninde yaklaşık yarım paketi duruyor. Bursa'daki avcılık fuarına çok hevesliydim ama pandemi nedeniyle iptal oldu. İnşallah seneye yaparlar. Herkese rastgele. 🙂

bende daiwa exceler 225 1-9 kamış aldım, daiwa Ninja makine ile harika uyumlu oldu, henüz ava çıkamadık ama ilk fırsatta çıkınca tecrübelerimi paylaşırım.
(link)
Aynı kamışta bende yeni satın aldım nasıl memnun musunuz ilk kez lrf yapıcam kamışın ucu çok ince geldi kırılmaya Dayanıklı mı tecrübelerini paylaşır mısınız kamışla ilgili rica etsem

Back