Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lüfere Devam :)

halimyildiz

Daimi Üye
Adı
halim yildiz
tek olsun öz olsun daha iyileri rasgelsin

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
@tolga1903 Havalar soğudu, ellerim dondu resmen bir ara :eek: Kıyıda kaçışma dahi kalmadı, lüferler firarda :D
Ama yine levrek gördüm Tolga Abi :) lüferler gider onlar gelir, beklemedeyim :)

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Bugün sabah rüzgar yoktu, lüfer kıyılamış yine.Rüzgarda kayıplara karışıyorlar.Cam gibi su da, önce max-rap 17 beyazı deniyordum.2 vuruş aldım takılmadı.Sonra sadece takip eden bir tane lüfer gördüm.

Sahtenin kafanın altındaki iğneyi çıkarmıştım gerek yok diye.Boşuna iğneler hasar veriyor.Ama aksiyonu biraz daha farklıydı.Bundan mı acaba diye.13 cm çakma max-rap limon taktım.Bir kaç atış sonra bir tane kandırabildim.Sağlam ısırmış.Arka üçlünün tamamı balığa saplanmış.Baya bi uğraştırdı çıkartmak için.Sonrasında gelen giden olmadı. :)

Buda aynı boylarda 440 gr.

IMG_20141123_082103.jpg
IMG_20141123_082159.jpg

Muharrem vardar

Daimi Üye
Adı
Muharrem vardar
TEBRİKLER SALİH KARDESİM DEVAMI RAST GELSİN
SABAH SUYUNU YOKLADIK AMA SONUÇ HÜSRAN:acpsnr:

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Tebrikler Salih. Lüferlerin gidene kadar senden çekeceği var :)
Teşekkürler Zeki Abi :) Oradan geçerken bakarım artık hep, rüzgar yoksa kıyılıyorlar sanırım, şimdiye kadarki gözlemlerim bu yönde.Akşam iyi rüzgar vardı, duramadım bile soğuktan.Tabi vuruş dahi olmadı :) Rastgelsin :)