Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Makine Çeşitleri

Orhan Kılıçaslan

Aktif Üye
Adı
Orhan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yardimci olmak icin konuya yaklastim 1 saniyede 100 metre ipi makinadan bosaltmak diyince insanoglunun atisiyla olacak is degil neyle bu atisi gerceklestirceksiniz o anlamda sormustum o soruyu..

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Sonuçta misinayı yere yaymak ta sorunu çözer ama zaman kaybı fazla olur...o yüzden makina düşündüm...

Orhan Kılıçaslan

Aktif Üye
Adı
Orhan K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
yere yaysaniz bile o hizdaki atista dolanirdi hemen sizin icin cozumden cok izdirap olurdu

Mektupla

Daimi Üye

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir makina arıyorum...,600 gramdan ağır olmamalı,hızlı sarım yapabilmeli,en az 300 metre 0.14 ip veya mono misina alabilmeli ve en önemlisi atış çok çok hızlı gerçekleşeceğinden ,1 saniyede 100 metre veya daha fazla misinayı boşaltabilmeli...önerilerinize açığım...araştırmaya yeni başlıyorum...amacım kıyıdan tüylü çapari yollayıp , uzak mesafeden kıyıya doğru yüzeye yakın seyreden palamut sırtısı çekmek...
Bu özelliklerin çoğunu taşıyan bir makine bulmuştum ama Mayıs ayı gibi tekrar gelecek istersen incele.
Vertix Zenet.
580 gr ,4.6:1 devir, 101 cm sarım,çift alüminyum kafa,ince diametrik çizgileri olduğundan yoğun bir misina boşaltma hızı mevcut.0.20 200 mt yedek kafada sanırım 300 mt sarımı var.fiyat olarakta uygun.Liman balıkçılık yerine giderseniz(Yeri İstoç da) normal fiyat üzerinden %15 indirim yapıyor.
Ben bekleyemediğimden başka bir makine aldım ama ilerdeki dönemlerde almayı düşündüğüm kafama takılan makine zenet .

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Özcan bey,,,çinekop yemlide 100 metreyi rahatça bulursunuz...ben imkansız olta atış itekniği isimli videoda gösterdiğim 5 iğneli kalkan takımını o cıvarda atabiliyorum...çinekop yemlisinden çok daha ağır bir takım... ancak 250 yerine 185gramlık surf kurşun öneririm...

Son düzenleme: