Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mamun üretimi (karada-çiftlik)

Sizce suni bir çiftlikte üretebilir miyiz?

• Evet

Kullanılan: 73 86.9%
  • Hayır

Kullanılan: 11 13.1%

• Kullanılan toplam oy
    84

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
B

BS Okuru

Misafir
Şu ana kadar bazı ölümler grrcekleşti. Oksijen seviyesi mi populasyon çatışması mı derken erkek egemen bir grup olduklarindan dolayi sıkıntı çıkmış. Durum bu. Grubun cögunlugu yaşıyor, dişiler ayri küvette devam ediyor. Takip ediyorum. Bir degısiklik yok.

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Şu ana kadar bazı ölümler grrcekleşti. Oksijen seviyesi mi populasyon çatışması mı derken erkek egemen bir grup olduklarindan dolayi sıkıntı çıkmış. Durum bu. Grubun cögunlugu yaşıyor, dişiler ayri küvette devam ediyor. Takip ediyorum. Bir degısiklik yok.
Oksijen seviyesi durgun suda doğal olarak azalır. Akvaryumlardakine benzer bir sistem kullanıyor musunuz? Tuzlu suda yetişiyorlar değil mi?

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Deniz akvaryumu icin acilmis platformlar vardir. Ornegin resifbolgesi.com
Biraz forum gecmisinde arastirma yaparsaniz cok faydasini gorursunuz kanaatindeyim. Deniz suyu biyolojosi ve su bilesenleri nitrit nitrat amonyak ph kh vs butun denklemlerin bu canlilarin yasamasinda ve uremesinde etkisi vardir

B

BS Okuru

Misafir
Deniz akvaryumu icin acilmis platformlar vardir. Ornegin resifbolgesi.com
Biraz forum gecmisinde arastirma yaparsaniz cok faydasini gorursunuz kanaatindeyim. Deniz suyu biyolojosi ve su bilesenleri nitrit nitrat amonyak ph kh vs butun denklemlerin bu canlilarin yasamasinda ve uremesinde etkisi vardir
Dizaynı/duzeneğı bunlara göre yaptım. Ama bunlarda yeterli değil. Sebebi bunlar yeraltı canlıları. Redox değerleri gibi karmaşık parametrelerde giriyor işin içine.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Avlanması yasaklanırsa denizdeki popülasyon artar. Dolayısıyla balık mamun açısından bolluğa kavuşur. Hal böyle olunca oltadaki mamuna itibar etmez diye düşünüyorum.

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Avlanması yasaklanırsa denizdeki popülasyon artar. Dolayısıyla balık mamun açısından bolluğa kavuşur. Hal böyle olunca oltadaki mamuna itibar etmez diye düşünüyorum.
Mamun tuhaf bi yem. Balik tikabasa tok olsa levrek cupra farketmez 100 tane mamun yutsa yine de oltaya geliyor. Karsi koyamiyor bu yeme. Tekeye bu kadar sarmayabiliyor.

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Tebrik ederim sizi. İnşallah başarılı olursunuz. Uzun yıllar profesyonel tatlı su akvaryumu kurarak discus üretimi yapmış biri olarak tuzlu su ayrı bir uzmanlık gerektirse de prensipleri benziyor. Tuzlu su akvaryumu bakımı yapan akvaryumculardan destek almakta büyük fayda var. Suyun kalitesini inşallah tutturursunuz. Zira resif akvaryumlar tatlı su gibi değil çok çabuk değişiyor her şey.

Başlığı takip ediyoruz dikkatle. Faydalı fikirler buldukça paylaşırız inşallah.