Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oksijen seviyesi durgun suda doğal olarak azalır. Akvaryumlardakine benzer bir sistem kullanıyor musunuz? Tuzlu suda yetişiyorlar değil mi?Şu ana kadar bazı ölümler grrcekleşti. Oksijen seviyesi mi populasyon çatışması mı derken erkek egemen bir grup olduklarindan dolayi sıkıntı çıkmış. Durum bu. Grubun cögunlugu yaşıyor, dişiler ayri küvette devam ediyor. Takip ediyorum. Bir degısiklik yok.
Dizaynı/duzeneğı bunlara göre yaptım. Ama bunlarda yeterli değil. Sebebi bunlar yeraltı canlıları. Redox değerleri gibi karmaşık parametrelerde giriyor işin içine.Deniz akvaryumu icin acilmis platformlar vardir. Ornegin resifbolgesi.com
Biraz forum gecmisinde arastirma yaparsaniz cok faydasini gorursunuz kanaatindeyim. Deniz suyu biyolojosi ve su bilesenleri nitrit nitrat amonyak ph kh vs butun denklemlerin bu canlilarin yasamasinda ve uremesinde etkisi vardir
Mamun tuhaf bi yem. Balik tikabasa tok olsa levrek cupra farketmez 100 tane mamun yutsa yine de oltaya geliyor. Karsi koyamiyor bu yeme. Tekeye bu kadar sarmayabiliyor.Avlanması yasaklanırsa denizdeki popülasyon artar. Dolayısıyla balık mamun açısından bolluğa kavuşur. Hal böyle olunca oltadaki mamuna itibar etmez diye düşünüyorum.