Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meraklısına Asist Iğne Yapılışı

ugcy

Aktif Üye
Adı
Uğur ceylan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
ben bağlıyorum zaman zaman çok zevkli bağladıklarımı da arkadaş mağazada satıyor. en mutlu edici yanı asistlerin çalıştığını görmek.
20 30 gr jiglere asist bağlamak için iğme önerebilir misin? Uygun orta fiyatlı...

Fisher07

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
20 30 gr jiglere asist bağlamak için iğme önerebilir misin? Uygun orta fiyatlı...
açıkçası ben marka pek hatırlamıyorum ama genelde geziyorum boyutuna ve şekline bakıp ona göre alıyorum. genelde kısa pala circle iğne tercih ediyorum.

Mektupla

Daimi Üye
5 Resim: Asislerde iğne boyutu çok önemli , asisti iğneye dayadığınızda 1-2 mm ucunun dışta olması avcılığınızı yüksek derecede arttırır.Balık ağzını kapatıp ısırdığında iğnenin ağıza geçmesi daha kolay olacaktır…
Aşağıdaki resimde olması gereken asist boyu gösterilmiş çiftli olarak en fazla jigin 2/3 ü kadar , ben tekli asistleri tam olarak jigin yarısına 1/2 sine gelecek şekilde kullanıyorum..

Jig Asistlerinin Montajı ve Kuvvetlendirilmesi linkinden alıntıdır...

Seddülbahir

Aktif Üye
Adı
Serdar Altınbilek
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Enginson hocam merhaba,

Bağladığın asist iplerden nereden temin edebilirim?
Özellikle o kırmızı örgü tipi olandan..

Selamlar,
Serdar Altınbilek

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yapmak istiyorum. Aliexpress'te ipi buldum ama ipin üzerine kaplanan pipet şeklindeki plastiği bulamadım. Tr ya da aliexpress'te bilen varsa linkini gönderebilir mi?