Merhaba,
Meraya bisiklet ile gitmek istesek; makine ve diğer ekipmanlar arka sırt çantasında, kamiş kadroya cırt cırt bant ile cift taraftan sarılmış şekilde gidebilir miyiz? Ya da bunun için öneriniz nedir diye sorayım daha genel olarakm
Şimdi
2 adet teleskopik kamış +
1adet 3 parçalı kamış +
1adet 2 parçalı spin kamış +
1 balıkçı çantası içinde bu kamışlara ait makinaların olduğu +
1 balıkçı çantası içinde iğnelerin çaparilerin bıçak makas çapari topu çeşitli gr larda şamandıralar vs +
1 çanta içinde sahte ve kaşikların olduğu
1 çanta çeşitli gr larda kurşun +
1 çanta takım yapmak için kullandığımız çeşitli kalınlıklarda misinalar
balık kovası
canlı yem kovası
HANGİ MARKA BİSİKLETTEN BAHSEDİYORUZ ACABA
En az teferrutta biri olarak benim arabamın arka bagaj komple dolu. Hatta parçalı kamışlar bagaja girmediği için arka koltukta duruyor.
Ki ben malzeme fakiriyim.
Bazı arkadaşlar ikinci el satılığa bir malzeme tezgahı açıyorlar. Şaşırıyorum. Belki mağazanın yarısı satışta.
Diyeceksiniz arabası olmayan ne yapacak. Valla ben taksiyi kapının önüne çekip oğlum bir taraftan ben bir taraftan arka bagajı istifleyip öyle çıkıyordum balığa. İnanın ne yardan ne serden vazgeçemiyordum.
Oğlumda 250 lik ninja motor var. Bazende zavallım onu takıyordum peşime. Çocuğun bir günde iki sefer yaptığını bilirim ev ile mera arasında.
Hani bir söz vardır. AKLI OLAN BERİ GELSİN. Balıkçı olmak - balık peşinde koşmak zor zanaat VESSELAM...