Meraya Bisikletle Gitmek

@Mektupla abi sabah gitmesi kolay oluyor ortalama 2/2,5 saat trafik yok dönüş sıkıntı hatta bahceköye falan pikniğe gidiyoruz bisikletlerle hepimizde katlanır bisiklet var arkadaşlarla , garipçeye gidince güzel dinlenip mola verip akşam gibi dönüyoruz , hele o sarıyer bilice deki börekciye börek yemege gidiyoruz o eforla ne gidiyor balığa gideceksem o kadar gitmem tabi balık avlarken de yorulacaksın sonra gözünde büyüyor yol Allah tan katlanıyor da otobüse rahat binebiliyorum
Hımm... Yani katlanır bisiklet almalı.

@Mektupla istanbulda öyle oluyor abi katla balkona koy katla ofisteki masa altına koy katla otobüse bin zaman ve yer sıkıntısı varsa bire bir en azından evimin için koyuyorum çalındı mı sıkıntısı yok bizim apartmana güzel dadanmışlardı 3 bisiklet gitti kaliteliydi baya benim gibi üzüldüm 20inc benim kullandıgım çok küçük kalırsa büyütk modelleride var diger bisikletler kadar hız olmuyor ortalama 20/25km oda bana yetiyor daha önce çalıştığım iş yerine de gidiyorumdum şimdi mecburi e5 den gitmek zorunda kalıyorum yol çok aşırı araç oldugundan evde bırakıyorum artık

@Mektupla istanbulda öyle oluyor abi katla balkona koy katla ofisteki masa altına koy katla otobüse bin zaman ve yer sıkıntısı varsa bire bir en azından evimin için koyuyorum çalındı mı sıkıntısı yok bizim apartmana güzel dadanmışlardı 3 bisiklet gitti kaliteliydi baya benim gibi üzüldüm 20inc benim kullandıgım çok küçük kalırsa büyütk modelleride var diger bisikletler kadar hız olmuyor ortalama 20/25km oda bana yetiyor daha önce çalıştığım iş yerine de gidiyorumdum şimdi mecburi e5 den gitmek zorunda kalıyorum yol çok aşırı araç oldugundan evde bırakıyorum artık
Araç yoğunluğu olan güzergahlarda, bisiklet kullanmak da sorun oluyor demek 🙁

Bir avda tüm bu malzemelere ihtiyacınız oluyor mu gerçekten. Stiliniz yemli beklemeli gibi görünüyor. O yüzden spin ile ilgili tüm malzemeyi ve takımları bırakın evde derim. Yemli için de 3 takım fazla. Hatta tek takım yeterli. Diğer türlü ava değil de savaşa gidiyormuş gibi oluyor.
Sorunda burda ya zaten hani şarkısı varya evli - mutlu - çocuklu - balık sevdalısı. Kamışlar bagaja sığmadığı için genelde evde. Evde malzemeleri koyacak yer bulamıyorum. Nereye koysan orası batıyor gözlerine. Bu nedenle tüm çantalar arabada.
Evet ağırlıklı yemliye gidiyorum. Hani gün içindede bazen yem için çapari deniyorum. Kolay kolay dışarıdan malzeme almam. Genelde cengiz veya spottan toptan alıyorum. Bu nedenlede çantada herşeyden fazla fazla bulunur.
Aslında bende tüm olay. Dedim ya ne yardan ne serden vaz geçebiliyorum.

Sizler için sıkıntı yok 🙂 Yaşadığınız yer konum dolayısı ile şanslısınız.👍👍
Sıkıntı bizim gibi kıyıdan uzak iç kesimlerde yaşayanlar için. İnanın araba bile bizim için burda bazen başa bela oluyor. Trafik ayrı sorun. Araca yer bulmak ayrı sorun.
Valla sırf bu yüzden sadece Unkapanına gidiyorum trafik park sorunu tam bir eziyet...

Aynı bisikletten 1 yıldır bendede var İstanbul gaziosmanpaşa yaşıyorun garipceye kadar gittim, genelde yenikapı, karaköy, florya veya Beşiktaş tarafına gittim dönerken biraz insan üşensede ben seviyorum bisikleti, dediğim pvc sistemi bu arka tekere değmeyecek şekilde plastik kelepçe ile kamışa göre ayarladım kendin çok rahat yaparsın
79614 dosyayı görüntüle
Müsait olduğunuzda; oltanızın, bisikletinizin üzerine yerleştirilmiş halinin bi fotosunu rica edebilir miyim.

Aynı bisikletten 1 yıldır bendede var İstanbul gaziosmanpaşa yaşıyorun garipceye kadar gittim, genelde yenikapı, karaköy, florya veya Beşiktaş tarafına gittim dönerken biraz insan üşensede ben seviyorum bisikleti, dediğim pvc sistemi bu arka tekere değmeyecek şekilde plastik kelepçe ile kamışa göre ayarladım kendin çok rahat yaparsın
79614 dosyayı görüntüle
Balık sevdası zekaya ayrı bir parlaklık veriyor. Güzel bir uygulama olmuş.

@Mektupla @SKARPİ666 Abilerim ,arkadaşın yaptığı pvc aparatının resmi ben yıkamak ve her parçayı yağlamak için sökmüştüm tekrar takmadım benim aparatta ilk attıgım resimdekine benziyor zımpara ve testere ile benzetmeye çalıştım daha doğrusu oyuk olması güzel oluyor hem fazla oynamıyor hemde beni rahatsız etmiyor acaba düştümü korklusu olmuyoraparat.jpg

Back