Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meraya Bisikletle Gitmek

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben de şu Goccia marka elektrikli katlanır bisiklete baktım biraz. Mera 10 km mesafede ve yolun 3/5'i bisiklet kullanımına uygun, kalanı normal şehir trafiği. İkinci elde 2500 liraya kadar bulmak mümkün. Var mı elektrikli bisiklet tecrübesi olan?

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Muhayyer var abi satın almasamda çok araştırdım kullanan arkadaşım çok istersen katlanır bisiklet grubuna yazabilirim veya üye olup istediğin tüm detayı sorabilirsin goccia bu sektörün 1 numarası elektirikli bisikletin mercedesi diyebiliriz aküsü bir defa çok kaliteli 3/5 ay sonra güçte bir azalma olmuyor yeni modellerinde samsung batarya kullanıyor lityum , pedalla güç üretebiliyorsun tamamen elektirikli değil pedal destekli ordanda şarj desteği alabiliyor benim baktığım modelinin bataryası çıkıyordu eve götürüp şarj edebiliyorsun zaten 50/70km arası götürüyor 1 dolum katlama maşası çok iyi bavul gibi yanına al taşı batarya ve aksamdan dolayı hafif ağır 22kilo civarı yedek parçasıda kolay bulunuyor

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Muhayyer var abi satın almasamda çok araştırdım kullanan arkadaşım çok istersen katlanır bisiklet grubuna yazabilirim veya üye olup istediğin tüm detayı sorabilirsin goccia bu sektörün 1 numarası elektirikli bisikletin mercedesi diyebiliriz aküsü bir defa çok kaliteli 3/5 ay sonra güçte bir azalma olmuyor yeni modellerinde samsung batarya kullanıyor lityum , pedalla güç üretebiliyorsun tamamen elektirikli değil pedal destekli ordanda şarj desteği alabiliyor benim baktığım modelinin bataryası çıkıyordu eve götürüp şarj edebiliyorsun zaten 50/70km arası götürüyor 1 dolum katlama maşası çok iyi bavul gibi yanına al taşı batarya ve aksamdan dolayı hafif ağır 22kilo civarı yedek parçasıda kolay bulunuyor
Ben de baktım araştırdım biraz ama bu işin en doğrusu direkt kullanıcının verdiği bilgi. Bisiklete en son ne zaman bindiğimi düşündüm de şimdi:) 20'li yaşlarımdaydım sanırım. Nerden baksan otuz yıl olmuş ama hani unutulmayacak şeyler için kullanılır ya "bisiklete binmek gibi" diye, benimki tam öyle:) O zamanlar rus malı kontra pedal bisikletimle İstanbul dışına çok gidip gezmişliğim vardır. Ki o bisiklet halen bodrumda ama bakımsız olarak durur. Bu vesileyle yazlığa bir gittiğimde onu da adam edilecekler listeme alayım bari.
Öte yandan elektrikli bisiklet henüz bilgi toplamaya başladığım ve net karar vermediğim bişey. Şayet karar verirsem kapını çalarım bilgi için:)

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Muhayyer Ne zaman istersen abi elimizden gelen bir konu olsun yeter ki, kontra pedal ve pinokyo hastası çok etrafımda tam müzelik bazısı bir astsubay abimiz var ömrünü bu işlere adamış eski bisikletleri restore etmek hobisi en son tayin istemişti istanbulda kaldıysa seve seve yardımcı olur :harika::harika::harika:

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Muhayyer Ne zaman istersen abi elimizden gelen bir konu olsun yeter ki, kontra pedal ve pinokyo hastası çok etrafımda tam müzelik bazısı bir astsubay abimiz var ömrünü bu işlere adamış eski bisikletleri restore etmek hobisi en son tayin istemişti istanbulda kaldıysa seve seve yardımcı olur :harika::harika::harika:
Sağolasın Ramazan. Önce gittiğimde bir bakayım durumuna da, benim de elimden az çok gelir böyle işler. Beceremeyeceğim noktada yardımını rica ederim elbette.

Mektupla

Daimi Üye
Arkadaşlar,
yokuş çıkarken en az yoran katlanır bisikletlerden hangileridir acaba ?
Görüşlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

_Ramazan_

Daimi Üye
Adı
Ramazan DEMİR
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben carraro flexi 121 kullanıyorum araba piyasına göre ford diyebilrim fiyat performans ürünü , Bianchi Folding 21V 20 var aynı mağazadan çıkıyor zaten üretici aynı , Dahon MU SL11 vites sayısı az ama piyasanın mercedesi diyebiliriz , SOHO Fitt 9.1 20" buda 9 vites buda bmw diyebilirz eğer çok yokuşsa bunlara bulaşmada elektrikli destekli Goccıa CITY ZERO Katlanabilir Elektrikli Bisiklet bamanızı öneririrm ekşına gerek yok

Mektupla

Daimi Üye
ben carraro flexi 121 kullanıyorum araba piyasına göre ford diyebilrim fiyat performans ürünü , Bianchi Folding 21V 20 var aynı mağazadan çıkıyor zaten üretici aynı , Dahon MU SL11 vites sayısı az ama piyasanın mercedesi diyebiliriz , SOHO Fitt 9.1 20" buda 9 vites buda bmw diyebilirz eğer çok yokuşsa bunlara bulaşmada elektrikli destekli Goccıa CITY ZERO Katlanabilir Elektrikli Bisiklet bamanızı öneririrm ekşına gerek yok
Çok teşekkür ediyorum.

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
@Mektupla ,ben de Carraro Flexi 121 kullanıyorum, yokuş çıkman için gerekli büyük aynakol bu bisiklette var. Profesyonel değilsen her işini görür. Yıllarca keyifle binersin.
IMG_20180709_200332.jpg

Mektupla

Daimi Üye