Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Meraya Bisikletle Gitmek

Mektupla

Daimi Üye

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Burayı güncel tutmak lazım malumunuz balıkta yok bari bisiklet ile meralarda talim yapalım ama once benım 2 el ilk sahıbınden vurugu kırıgı cızıgı olmayan bısıkler almam gerekıyor :)

finansaldanışman

Aktif Üye
Adı
Erdem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
vespa.jpg Arka sepeti taktıktan sonra arkaya balık çantamı,spin kamışı ve kamış ayaklığını bağlayıp sırt çantama makine ve sahtelerimi koyup,kayışlı çantası ile parçalı surf kamışımı asıp dilediğim yere gidiyorum.Bisiklet güzel ancak sahile ulaşana kadarki iniş çıkışlar 50 sine az kalmış birine göre bayağı yorucu olmakta.Hani meralarada denk gelirsek bu motoru gören kişi orada olduğumu rahatlıkla anlayabilir.Hani bunun nesi spor diye sorarsanız şöyle açıklayayım.Siz yokmuşsunuz gibi önünüze sinyal bile vermeden dalan arabalardan kaçmak,bir anda şoför kapısını sonuna kadar açanlardan kıl payı kurtulabilmek,sadece önünde ilerlediğim için önüme geçmek adına sıkıştırmalardan kurtulmak(Tabiki 10 mt sonra ben yanından trafik sıkışık olduğu için yavaşça geçerek yaklaşık 100 mt fark atmaktayım.),hatta emniyet şeridine bile bir anda dalarak olası kazadan, verilmiş sadaka ile kurtulabilmek spor değilse bir şey demiyorum.:)

mardek

Aktif Üye
Adı
ali sür
Ben de yakında yamaha nmax 155 alacağım. Balığa gitmek mera yoklamak daha keyifli olacak artık :harika::harika::harika:

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
nmax 155 gonlumun efendısı lakın çok pahalı fiyatları keske soyle cıddı bı ındırım olsada alsak ama zor gozukuyor sanırım :(

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif

ottoman

Aktif Üye
Adı
ibrahim
meraya yakın oturanlar için bulunmaz nimet bisiklet,motorsiklet tabi bisiklete ve motorsiklete biraz modifiye şart;
onun haricinde benim gibi 3 vesait yapıp meraya gelenler için sıkıntı (en büyük sıkıntıda özelikle motorsikletler için trafik kazaları yakın zamanda bilginiz vardır cengiz balıkçılıktan muratın başına gelenler) çok tehlikeli ALLAH göstermesin o yüzden istanbulda özelikle motor scoter bana ters...ben kabataş mahmeutbey metrosu ve aşiyan rumeli hisarı metrolarını bitmesini umuyorum 2020 de inş.:):):):):)