Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Daha ne olsun süper işte buBakin iste bu olur
Arka sepeti taktıktan sonra arkaya balık çantamı,spin kamışı ve kamış ayaklığını bağlayıp sırt çantama makine ve sahtelerimi koyup,kayışlı çantası ile parçalı surf kamışımı asıp dilediğim yere gidiyorum.Bisiklet güzel ancak sahile ulaşana kadarki iniş çıkışlar 50 sine az kalmış birine göre bayağı yorucu olmakta.Hani meralarada denk gelirsek bu motoru gören kişi orada olduğumu rahatlıkla anlayabilir.Hani bunun nesi spor diye sorarsanız şöyle açıklayayım.Siz yokmuşsunuz gibi önünüze sinyal bile vermeden dalan arabalardan kaçmak,bir anda şoför kapısını sonuna kadar açanlardan kıl payı kurtulabilmek,sadece önünde ilerlediğim için önüme geçmek adına sıkıştırmalardan kurtulmak(Tabiki 10 mt sonra ben yanından trafik sıkışık olduğu için yavaşça geçerek yaklaşık 100 mt fark atmaktayım.),hatta emniyet şeridine bile bir anda dalarak olası kazadan, verilmiş sadaka ile kurtulabilmek spor değilse bir şey demiyorum.