Meraya Bisikletle Gitmek

@Mektupla @SKARPİ666 Abilerim ,arkadaşın yaptığı pvc aparatının resmi ben yıkamak ve her parçayı yağlamak için sökmüştüm tekrar takmadım benim aparatta ilk attıgım resimdekine benziyor zımpara ve testere ile benzetmeye çalıştım daha doğrusu oyuk olması güzel oluyor hem fazla oynamıyor hemde beni rahatsız etmiyor acaba düştümü korklusu olmuyor79639 dosyayı görüntüle

👍 👍

(link)

Bu sitede ön ve arka amortisörleri olanları sıraladım ama mesela arkada sele yok
Sonradan takılabiliyor mu acaba listede olanların hepsine.

Arka sele sonradan tabi ki takılabilir zaten hep sonradan takılır ki ekstradan para ödeyelim 😀
Amortisörleri olan bisikletlerde arka sepet olması imkansız 🙂 çünkü sepetin bağlantı noktası olan sele borusu ve arka maşa amortisör sayesinde hareket edip esniyor, yani fiziksel olarak imkansız görünüyor. Ancak sadece sele borusuna monte bagajlar var onları kullanabilirsiniz.
18311_2608-2408-safiro-copy.jpg qansas-xcf-lizard-21-vites-cift-amortisorlu-26-jant-bisiklet__0163934792449062.jpg
68606-zefal-porte-bagages-rodeo.jpg pr_01_3707.jpg

@Mektupla @SKARPİ666 Abilerim ,arkadaşın yaptığı pvc aparatının resmi ben yıkamak ve her parçayı yağlamak için sökmüştüm tekrar takmadım benim aparatta ilk attıgım resimdekine benziyor zımpara ve testere ile benzetmeye çalıştım daha doğrusu oyuk olması güzel oluyor hem fazla oynamıyor hemde beni rahatsız etmiyor acaba düştümü korklusu olmuyor79639 dosyayı görüntüle
On numara olmus ama bi metalik yada siyah boya da atsaymis pimaslara iyi olurmus 🙂

@Coskun Yasin Aklımızdaki kıvama gelirse değişik süslemeler yağacağız inşallah biraz daha hafif pimaş tarzı sağlam yapıda boru bulursak tadından yenmeyecek araştırmaya devam 🙂🙂🙂🙂

Back