novalist
Yeni Üye
Merhabalar. 100 ila 170 metre arasında mercan avı için bir makine almak istiyorum. 200 gram kurşunla beraber 150 gramlık bir balık olsa bile yoruyor . ecusima 8000 vi kullanıyorum ama daha rahat edeceğim bir makine istiyorum gerek hızlı sarsın gerek yormasın.Ama öncelik yormaması . Okuma salina 3 10000 veya 16000 yada raw 2 65 lik düşünüyorum.(şu an %20 okuma indirimden dolayı düşündüm fakat okuma şart değil) .Birde tavsiye edeceğiniz makineye uygun kamışta yazarsanız sevinirim.
Bütçe 1000 liraya kadar olabilir.
Başka bir seçenek de shimano ocea jigger nr hg 2001 bile düşündüm daha sonra slow jige başlarım düşüncesi ile .Ocea jigger bir turda 117 cm sarıyor diğer makinelerden daha hızlı ve rahat sararım diye. bu çıkrığı alsam birde uygun kamışla çok mu abes olur 250-350 gram mercanları avlasam? Kullanışlı olur mu yani?
Bütçe 1000 liraya kadar olabilir.
Başka bir seçenek de shimano ocea jigger nr hg 2001 bile düşündüm daha sonra slow jige başlarım düşüncesi ile .Ocea jigger bir turda 117 cm sarıyor diğer makinelerden daha hızlı ve rahat sararım diye. bu çıkrığı alsam birde uygun kamışla çok mu abes olur 250-350 gram mercanları avlasam? Kullanışlı olur mu yani?