Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Merhabalar

serhan59

Yeni Üye
Arkadaşlarım, abilerim merhabalar,

Ben Tekirdağ'dan Serhan 29 yaşındayım bilgi işlem sorumlusu olarak özel bir şirkette çalışıyorum.

Balık içinde çok amatörüm umarım sizlerden aldığım faydalı bilgiler ile iyi bir balıkçı olma hayalim var :)

En çok tutmak istediğim balık levrek, lüfer ve kalkan balığıdır.

Bir çok kez denedim bir türlü başaramadım.

Forumdaki herkeze selamlar ve iyi avlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

serhan59

Yeni Üye
imzayı eklemeyi unutmuşum konu açmadan önce kusura bakmayın :)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hoş geldin Serhan

TekAdam

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Süleyman Vedal Kahramanoğlu
Sen de hoş geldin Serhan, sana da keyifli paylaşımlar dilerim :)

Forumu takip ederk acemiliğini kısa zamanda atacağını düşünüyorum ;)

Her zaman rast gelsin...

serhan59

Yeni Üye
Hoşbulduk, şimdilik forumdaki konuları araştırıyorum. sonra merak ettiğim soruları soracağım :) binbir çeşit yer denedim. lüfer içinde kalkan içinde bir türlü varlığını bile hissedemedin o balıkların. yengeç geldi oltadaki yeme balık gelmedi :) cumartesi sabahı birde rapala ile atçek deniyeceğim bakalım. inş başarılı oluruz. özel bir taktik bir yöntem varmıdır rapala için.

gurcansap

Daimi Üye
Adı
Gürcan Sap
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hoşbulduk, şimdilik forumdaki konuları araştırıyorum. sonra merak ettiğim soruları soracağım :) binbir çeşit yer denedim. lüfer içinde kalkan içinde bir türlü varlığını bile hissedemedin o balıkların. yengeç geldi oltadaki yeme balık gelmedi :) cumartesi sabahı birde rapala ile atçek deniyeceğim bakalım. inş başarılı oluruz. özel bir taktik bir yöntem varmıdır rapala için.
Sahte seçiminizi yapmalısınız öncelikle, sitemizde konuyla ilgili başlıklar var bir araştırın.. Levrek ve lüfer sahteleri diye olması gerekir.
Bu satın alacağınız sahteler kaç gr. ise uygun atar aralığında bir kamış edinin.
Boyunuza uygun rahatça kullanabileceğiniz bir kamış olsun. Mesela 2,10 m. den 3 m veya 3,30 m ye kadar seçebilirsiniz. Makine olarak bütçenize uygun 3000-4000 kafa bir makine seçin. Makinenize saracağınız misinanız mümkünse (bütçeniz uygunsa) örgü olsun, örneğin 8-10 lb. den 16-20 lb arası avlayacağınız balığın ağırlığına uygun tercih edebilirsiniz.
Gerisi lüfer için hızlı sarım, levrek için yavaş sarım ile (av maceralarından yazılanlardan genelde bu şekilde bir intiba ediniyoruz) at-çek yapmanıza ve şansınıza kalıyor...
Her zaman rasgelsin.