Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Misina makineden boşalıyor

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
Sufix'i yıllardır kullanırım, daha bugün 300 metre aldım tekne kullanımı için. (Siege-Sert bir misina) Bulabilirseniz Sufix XL Strong, Supreme, son olarak da Elite. Tabii avlaklarını ve hedef balıklarını bilmeden misina çapı hakkında bir şey söylemek zor ancak at-çek makinelere ben bu misinalardan sararım ve fiyatları piyasadaki sahte çakma misinalardan daha uygundur.

dere35

Üye
Sufix'i yıllardır kullanırım, daha bugün 300 metre aldım tekne kullanımı için. (Siege-Sert bir misina) Bulabilirseniz Sufix XL Strong, Supreme, son olarak da Elite. Tabii avlaklarını ve hedef balıklarını bilmeden misina çapı hakkında bir şey söylemek zor ancak at-çek makinelere ben bu misinalardan sararım ve fiyatları piyasadaki sahte çakma misinalardan daha uygundur.
Sufix elite 0,25 MM buldum internette Murat abi. Alıp onu sarayım makineye teşekkürler.

aukesen

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
2500 makineye 0.28 misinadan kaç mt sardiniz acaba. Sorun marka ve modelde değil kalınlıkta bence. Ayrıca xps surf misinasi olup sert misinadir.

murat karahan

Daimi Üye
Adı
Murat Karahan
misina alırken EFTA onaylı haricindekilere bakmayın bile.

Musti.barut

Daimi Üye
sert misinalar her zaman güzeldir ama böyle kusma da meydana gelir yapacağın tek şey son 25 metreyi çekip gam almalısın ister kulaç olarak ister bir yere bağla yada biri tutsun ucundan diğer ucundan sen tut çekebildiğin kadar çek gam gittikçe misina yumuşar kusma yapmaz atış anında zorluk çekmezsin

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
benzer misinalardan kullandım. At rk yapacaksanız bence sert misina kalsın boşalan miktarını kesin tatlı suda kullandıktan sonra kendine gelecektir. Sert yapılı misina at cek için iyidir.