Lodosum
Aktif Üye
başkada alternatif içten takma olur.hem yavaş hem gürültülü onlarda çalınırmı bilmem.Hakan abi küçük motor daha çabuk çalınıyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
başkada alternatif içten takma olur.hem yavaş hem gürültülü onlarda çalınırmı bilmem.Hakan abi küçük motor daha çabuk çalınıyor
Abi gecmis olsun maalesef nu serefsizler bekcisi marinadan bile caliyorlar motorlari benim 1haftada 2 tane motorum calininca tekneyi batirmakta buldum çareyi insallah sen benim gibi yapmazsin
sağolungeçmiş olsun kardeşim![]()
içten takma oldumu komple(tekne ile) götürürler.İnsan kaçakçılığının en üst seviyede olduğu bölgede,tekne üzerinde motor bırakmak,buyur hayrını gör demekle eşanlamlı bence.Değil,ege sahilleri,yılda bir iki tur şeklinde,diğer sahillerdende operasyon yapıyorlar bu şerefsizler.başkada alternatif içten takma olur.hem yavaş hem gürültülü onlarda çalınırmı bilmem.
geçmiş olsun yektaÇanakkale çardakta geçen hafta 15 dk içinde 3tekneyi patlattılar maalesef birinde bizimki tarihin ilk hırsızlığı bizim orada