Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muğla Dalaman/Ortaca Yakınları Meralar

emrepasa

Aktif Üye
Ayten koyunda atçek ile alma imkanım var mı ?
Teknelerin yakınına doğru atsam mesela
teknelerin iplerine dikkat ederek baracuda alma ihtimaliniz var tabi.şöyle sağlam surf takımınız varsa dalamanda özkan av bayiinde kalamar satılıyodu,onu kullanarak uygun takımla şamandıralı veya dip takımla avlanmanızı tavsiye ederim.

emrepasa

Aktif Üye
Sarsala'nın orada patika var , orayı biliyor musunuz?
sarsalanın solunda bir kere atçek yaptım ama bişey alamadım fazla zamanda harcamadım.dalaman çevresinde kefalden çok aklahoz tutma imkanınız var yasak zaman ve boy adet limitlerine dikkat edersiniz diye umuyorum :)canlı teke yanii karides ve canlı yemde çok verimlidir.0.50 mm lik misinam yeri geldi 5 saniyelik oldu.liman ve iskelelerin dip yapısıyla halat benzeri etkenler avınızı en çok olumsuz etkileyecek faktörler.avlanabileceğiniz iskeleler en çok verim alacağınız yerlerdir.

Refx

Üye
Adı
Refik
Kan Grubu
O Rh Negatif
sarsalanın solunda bir kere atçek yaptım ama bişey alamadım fazla zamanda harcamadım.dalaman çevresinde kefalden çok aklahoz tutma imkanınız var yasak zaman ve boy adet limitlerine dikkat edersiniz diye umuyorum :)canlı teke yanii karides ve canlı yemde çok verimlidir.0.50 mm lik misinam yeri geldi 5 saniyelik oldu.liman ve iskelelerin dip yapısıyla halat benzeri etkenler avınızı en çok olumsuz etkileyecek faktörler.avlanabileceğiniz iskeleler en çok verim alacağınız yerlerdir.
Kayacıkta Dalgakıran'lar da balık alabilir miyim sizce ?

Refx

Üye
Adı
Refik
Kan Grubu
O Rh Negatif
teknelerin iplerine dikkat ederek baracuda alma ihtimaliniz var tabi.şöyle sağlam surf takımınız varsa dalamanda özkan av bayiinde kalamar satılıyodu,onu kullanarak uygun takımla şamandıralı veya dip takımla avlanmanızı tavsiye ederim.
Sahte kalamar mı ?

Refx

Üye
Adı
Refik
Kan Grubu
O Rh Negatif
Benim dediğim yer sağ tarafta ki kısım. Orada dağın kenarında tekneler vb var. Orada alabilirim sanırım

Refx

Üye
Adı
Refik
Kan Grubu
O Rh Negatif
Teknelerin yakın kısmında av için nasıl bir sahte önerirsiniz ?
20-50gr atarlı okuma fuel spin oltam var

emrepasa

Aktif Üye
Benim dediğim yer sağ tarafta ki kısım. Orada dağın kenarında tekneler vb var. Orada alabilirim sanırım
valla ben kayseride yaşıyorum oraları çay kaşığı atarak da gezebilirim yani sorum olmaz.yaşadığınız yerin değerini bilmek lazım.bu arada o bölgelerde kıyıdan atcek veya yemlik av pek gelişmiş değildir.denemekte fayda var belkide verimli bir bölge keşfedeceksiniz.

emrepasa

Aktif Üye
Teknelerin yakın kısmında av için nasıl bir sahte önerirsiniz ?
20-50gr atarlı okuma fuel spin oltam var
kıyıdan avlayabileceğiniz balık genelde baracudadır.ona uygun sahteleri tavsiye ederim araştırırsanız bulurusunuz.erimi yüksek sahteler tavsiye ederim.diğer türlü avlayabileceğiniz tral akya palazı veya lahoz tarzı balıklar dipte olduğu için kamışa uygun 25-30-40 gr jigler tavsiye ederim.tabii eğer tutasanız aman boy limitlerine dikkat ediniz.son olarak o bölgenin en verimli avlakları fetiye çalış pilajı ve akyaka.buralarda nerde nasıl hangi yemle veya sahteyle avlanacağınızın bilgileri youtube da ve forumlar mevcut.