Ali Emre
Aktif Üye
- Adı
- ali emre
hamdi sen benden cok yasayacaksınO yüzden mi haber vermedin Emre'ye![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
hamdi sen benden cok yasayacaksınO yüzden mi haber vermedin Emre'ye![]()
Karıştırmayalım ortalığıO yüzden mi haber vermedin Emre'ye![]()
Beni aradın, Emre'yi niye aramadınKarıştırmayalım ortalığıbiz program yapmadık,misafir çat kapı geldi,bende kırmadım sahile indik.
![]()
vay vay vay neler duyuyorum hunter abim dedim ama bak neler duyuyorumBeni aradın, Emre'yi niye aramadın![]()
Aramadığımı kim söyledi...aradım telefonu ya kapalıydı,yada çekmiyorduBeni aradın, Emre'yi niye aramadın![]()
Mustafa abi kusura bakma bende gelemedim abi..Valla o ısrara Obama bile gelirdi ama olmadı.Karıştırmayalım ortalığıbiz program yapmadık,misafir çat kapı geldi,bende kırmadım sahile indik.
![]()
Hahahahahaaaaahinanmıyorum cekmese mesaj gelir dimi hamdi demekki yerimiz belli oldu
Aramadığımı kim söyledi...aradım telefonu ya kapalıydı,yada çekmiyordu![]()
Evet Turkcell abimiz mesaj atıyorinanmıyorum cekmese mesaj gelir dimi hamdi demekki yerimiz belli oldu
evet buna ne cevap yazacaksın bakalım sayın hunter beyMustafa abi kusura bakma bende gelemedim abi..Valla o ısrara Obama bile gelirdi ama olmadı.
![]()