BAYBORA
Daimi Üye
Oktay sade bana değil bak Kaya'ya da bulaşmış.Hayırdır abi birol abiden sanamı bulaştı....![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oktay sade bana değil bak Kaya'ya da bulaşmış.Hayırdır abi birol abiden sanamı bulaştı....![]()
Ben henüz düzelmiş değilim.Hafta sonu çizgili pijamalarımla dalton kardeşler modunda aylak aylak oturma düşüncesindeyim.Geçmiş olsun.
Umarım hafta sonu tutulacak balıklarda ilaç gibi gelir.![]()
Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Aslında bazen bu havada dışarıda ne işimiz var diye düşünmüyor değilim al sıcak çayını otur evinde paşa paşa miss misss, ama o da ne, o ses lüfer beni çağırıyor sanki.Ben henüz düzelmiş değilim.Hafta sonu çizgili pijamalarımla dalton kardeşler modunda aylak aylak oturma düşüncesindeyim.
Hep aynı hastalık,Umarım en kısa sürede iyileşirsiniz. Aslında bazen bu havada dışarıda ne işimiz var diye düşünmüyor değilim al sıcak çayını otur evinde paşa paşa miss misss, ama o da ne, o ses lüfer beni çağırıyor sanki.![]()
Abi fırsata bak, hala ne bekliyosunGitmek lazım o zaman boğaza.
Zaten eve eşimin misafirleri gelecekmiş, sen dışarı çık dediler.
Elim mahkum evden uzaklaşacağım,boğazda bir gezinti iyi gelecek.