A.selam Oktay, Nabersin 🙂selamaleyküm balıkçılar.
Parol nickli arkadaşımda hoşgelmiş, hareketlendirmiş ortalığı.🙂
A.selam Oktay, Nabersin 🙂selamaleyküm balıkçılar.
Parol nickli arkadaşımda hoşgelmiş, hareketlendirmiş ortalığı.🙂
İyiyim abi çok şükür. Burnumdan küçük bir cerrahi operasyon geçirdim. (Kemik durumu), uzak kaldım biraz sizden.🙂
Geçmiş olsun Oktay. Estetikmi oldun 🙂İyiyim abi çok şükür. Burnumdan küçük bir cerrahi operasyon geçirdim. (Kemik durumu), uzak kaldım biraz sizden.🙂
İyiyim abi çok şükür. Burnumdan küçük bir cerrahi operasyon geçirdim. (Kemik durumu), uzak kaldım biraz sizden.🙂
Çok geçmiş olsun Oktay'ım,
Benimde olmam lazım mutlaka ancak hem fırsat,hem üşenmek gibi durumlardan ötürü erteleyip duruyorum.
Bende sanırım et var,bakalım nasıl olacak da yaptıracağım.
Sen nerede ve ne şartda operasyon yaptırdın?Özeldemi?Özelse SGK bağlantılı indirim ile neye maloldu.
Bunları bir izah ediver. 🙂
Geçmiş olsun Oktay, aynı dertten bende müzdaribim, daha önce 2 kez deviasyon ameliyatı olmama rağmen burnumdaki nefes alamama problemi gittikçe büyüdü. Bu problem gittikçe beni rahatsız etmeye başladı bende sene başından beri doktor araştırıp durdum en sonunda doğru doktoru bulduk, 2 haftadır muayeneydi tomografiydi koşuşturup duruyorum, ameliyat olacağım kesin. Nisan ayı başında kardeşimin nikahı olacağı için ameliyatı nikahtan sonrasına erteledik, anlayacağın sıkıntılı günler beni bekliyor 🙁
Mustafa abi eğer burnundaki problem seni çok rahatsız etmiyorsa sana tavsiyem kesinlikle bıçak vurdurma, daha sonra problemlerin tekrarlıyor tecrübeyle sabittir 😀😀
Gökhan!ım,
Sanada geçmiş olsun şimdiden.
Ben yaklaşık iki yıldır sıkıntı içindeyim,Bir defasında muayene ettiğinde koltuğa oturdum,Kalem gibi kamera ile burun içine giirdiğinde iki burun deliğimde de misket büyüklüğünde et var,bunlar nefesimi engelliyor,Nefes alabilmek için (Otrivine)siprey kullanıyorum.
Bu sipreyi kullandığım saniyelerden itibaren nefes alabiliyorum,bir şekilde o gördüğüm etler siprey sayesinde sanırım büzüşüp küçülüyor e bu ben, 4-5 saat rahat nefes almamı sağlıyor.
Bu durum günde 4-5 sefer tekrarlıyorum (Mecburiyetden)
Gece yatarken sıkıp yatıyorum bu beni sabah'a kadar idare ediyor.
Bu siprey bana zarar veriyormu bunuda bilmiyorum,bazan fıslatırken çekerek yaptığımdan bunun taziğini beynimin içine işlediğini ve hatta gözüme ve şakaklarıma vurduğunu(Sızlattığını 10-15 saniye yaşıyorum.
Ne yapacağım bilmiyorum habire ihmal işte.