Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

MUHABBET ODASI

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

Berkayy

Daimi Üye
Adı
berkay
Bugün hava akşam üstü bozdu. Nezaman hava lodostan poyraza yada poyrazdan lodosa dönse o günün sabahı balık yapıyor. Kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum
Tabiki ALLAH tan başka kimse bilemez ama hep balık yapıyor bu durumlarda
Bence sizlerde gidin balık yakalayın ben sabah şemsipaşadayım :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Artık kutuplarda avlanmaya karar verdim :D
Yeni spin kıyafetim :D

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı

Şeref abi yeni kıyafetin hayırlı uğurlu olsun lakin biraz göze batan bir renk olmamışmı o :D

abi senden bir ricam olucak ne yaptı isem özel msj atamıyorum altdaki hatayı alıyorum bana yardımcı olabilimisin ?

Seçmeleriniz, temaslarınızdan özel haberleri kabul etmek için yalnızca yapılandırılır. Takip eden kullanıcılar, cevap veren olanaksız o yüzden olur:

Mesaj ,ı göndermek, her neyse[ checkboxa ] Tıklayın Ek seçeneklerBölümBu kullanıcıların alıcılar listeden kullanıcıların adlarını başka türlü kaldırın.

Nedir bunun çözümü :(

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa

Hahahah :D
Yahu ben bu kıyafetden bir şey anlamadım,Uzaylılar gibi olmuşsun :D bununla nere ne şikilde av yapılır? yani eller bile oltayı tutamaz,ayaklar bir tuhaf anlamadım! :D

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hahahah :D
Yahu ben bu kıyafetden bir şey anlamadım,Uzaylılar gibi olmuşsun :D bununla nere ne şikilde av yapılır? yani eller bile oltayı tutamaz,ayaklar bir tuhaf anlamadım! :D
Şeref Ağabey, Tinky Winky'lere benzemişsin :) Azıcık büyük sanki bu kıyafetler, ayaklar palet gibi. :)
İşin şakasındasıyız tabii. :)
Bir yerden elime geçti, deneyip fotoğrafladım.

Bu kıyafet kaza anında denizciyi sıcak olarak hayatta tutmaya yönelik.
Sadece 2-3 farklı boyu var, iş yapılmayacağı için de hantal.

Başka amaçlar için kullanacak olsam ellikleri keser, çorabı ayağıma uydurturdum ki o şartlarda suya düşsen üşümeden ve batmadan hayatta kalırsın. Ayakkabı olarak bu işe özel üretilen bazı botlar var, onlar kullanılabilir. Her koşulda av garantisi.. :)

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Ne gündü ama, kız arkadaşını kapan atmış kendini dışarı, hafta içi olmasına rağmen, bir çok çifte kumru ağırladık bugün, Her genç arkadaşımın ve kendini genç hissedenlerin sevgililer gününü kutlarım, :D

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
Arkadaslar site uyelerimizden sevgili Mert YILMAZ arkadasimiz su anda show tv'de Yaparim Bilirsin yarismasinda yarisiyor. :)