Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mükemmel makinalar

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
Şu ZeeBaas ile Van Staal fotolarını koyup hemen kaçıyorum :)

Hastasıyım bu terminatörlerin.

özcan bolat

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN BOLAT
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu tahta kutunun içindeki makina nası bişey öyle ?

SABO

Yeni Üye
Adı
SABRİ SEZEN
sevgili cahit abi hakikatten shimanio kendi kanıtlamış bir markadır ve verilen paranın hakkını sonuna kadar vermektedir .ve bence maddi durumu iyi olan ,amatör balıkçıların çantasında olmazsa olmaz makinadır .bir atasözünü hatırlatmak isterim ucuz mal kullanacak kadar zengin değilim .benim kullandığım makinada shimanonun sustain 4000 fe modelidir ve malesya üratimidir 2008 den buyana kullanmaktayım ki makinaya pekte iyi bakmamışındır hem sarozda hemda marmarada kullanmaktayım hiçbir korezyon vs yoktur.
böyle güzel bir konu açıp bizleri iyi ürünler kullanmaya teşvik ettiğiniz için teşekkürü size bir borç bilirim .saygılarımla

Surffishing

Daimi Üye
Adı
Erdal
Cahit abi hakikaten herbiri çoğu amatör balıkçının hayalini süsleyen modeller.Benim tercihim genellikle büyük makaralı makinelerden yanaydı ama "Stella FE"'yi gödükten sonra ilk fırsatta almaya karar verdim..
Arabayı yenile,bot,motor,balık bulucu filan derken bütçeyi aştım biraz.Fakat,alınacaklar listemde ilk sırada.;)

NOT:Konuda genel temizlik yapılarak,ilgisiz ve tartışma yaratması muhtemel mesajlar silinmiştir.Göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederiz.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Cahit abi hakikaten herbiri çoğu amatör balıkçının hayalini süsleyen modeller.Benim tercihim genellikle büyük makaralı makinelerden yanaydı ama "Stella FE"'yi gödükten sonra ilk fırsatta almaya karar verdim..
Arabayı yenile,bot,motor,balık bulucu filan derken bütçeyi aştım biraz.Fakat,alınacaklar listemde ilk sırada.;)

.

Sevgili kardeşim,

Gerçekten harika bir model seçmişsin.4000 FE Benimde gönlümde yatan iki makinadan biri.Bu makinaların çoğunu Shimano Temsilcisi Üsküdar'daki Ergin Balıkçılık'ta defalarca tetkik ettim.Seçmiş olduğun makina 1:6.2 devir hızı,350 gram ağırlığı,bir çevirmede sarılan misina miktarı 95 cm olan mükemmel bir at-çek makinası.Sadece At-çek değil,Bu makinayı aynı zamanda teknede uzun oltada(Sırtı),Kıyıda yemli oltalarda da rahatlıkla kullanabilirsin.İnşallah sana kısmet olur.Kendine iyi bak...

hakan01271

Yeni Üye
Adı
hakan işeri
cahit abi bence bu aletler merceds abi ya mükemmeller beş beş.

inşallah birgün birini alırım.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
cahit abi bence bu aletler merceds abi ya mükemmeller beş beş.

inşallah birgün birini alırım.

Ben biraz zorda olsa taksitle Biomaster 4000 XG aldım.Herşeyi ile mükemmel bir makina.İnşallah sanada istediğin makina nasip olur.Sevgiler..