Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mükemmel makinalar

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Shimano Sahara 3000 fd ye sahibim ve gerçekten süper makine. Yukarıdaki eserler kadar pahalı değil belki ama "a ha bu benim makinam" dedim gerçekten.

Emir Şengezer

Daimi Üye
Adı
emir şengezer
İyi günlerde kullan Uluç. Hem uygun fiyatlı, hem şık, hem de teknik yönden üstün bir makine.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Shimano Sahara 3000 fd ye sahibim ve gerçekten süper makine. Yukarıdaki eserler kadar pahalı değil belki ama "a ha bu benim makinam" dedim gerçekten.

Bu makinada istediğini bulduysan başka bir makina aramana bence de gerek yok.İyi günlerde kullan.Avların bereketli olsun.

abakus

Yeni Üye
Adı
ibrahim aslan
cahit ağabi önereceğin birde bu işin zirvesinde spin kamışları ,kamışlar bölümünde belirtirsen yukarıdaki makinelere uygun memnun oluruz.teşekkürler

abakus

Yeni Üye
Adı
ibrahim aslan
cahit ağabi önereceğin birde bu işin zirvesinde spin kamışları ,kamışlar bölümünde belirtirsen yukarıdaki makinelere uygun memnun oluruz.teşekkürler
cahit ağabi cevab için teşekkür ederim

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
İbrahim bey,
Burası bir paylaşım alanı.İnsanlar hobileri ile ilgili buradalar.Herkesin kendine has bir özel hayatı var.Bu özel hayatından zaman ayırıp buraya geliyorlar ve belli paylaşımda bulunuyorlar.
Bir mesaj yazıp ,Cahit abiden birşey istmişsiniz. Birkaç saat sonra da isteğiniz yerine gelmedi diye iğneli laf ediyorsunuz.
İyi de böyle bir konu hazırlamak zaman ister,araştırma ister, bilgi ister.Belki kendisinin bu yönde bir merakı yoktur, belki zamanı yoktur, belki arzusu yoktur.
Lütfen forumdaki insanların hazır kıta başkasının dileğini yerine getirecek bir asker olarak görmeyelim. Sonuçta burası zihnimizi dinlendirdiğimiz, güzellikleri paylaştığımız bir platform.
KEyifli paylaşımlar....

abakus

Yeni Üye
Adı
ibrahim aslan
İbrahim bey,
Burası bir paylaşım alanı.İnsanlar hobileri ile ilgili buradalar.Herkesin kendine has bir özel hayatı var.Bu özel hayatından zaman ayırıp buraya geliyorlar ve belli paylaşımda bulunuyorlar.
Bir mesaj yazıp ,Cahit abiden birşey istmişsiniz. Birkaç saat sonra da isteğiniz yerine gelmedi diye iğneli laf ediyorsunuz.
İyi de böyle bir konu hazırlamak zaman ister,araştırma ister, bilgi ister.Belki kendisinin bu yönde bir merakı yoktur, belki zamanı yoktur, belki arzusu yoktur.
Lütfen forumdaki insanların hazır kıta başkasının dileğini yerine getirecek bir asker olarak görmeyelim. Sonuçta burası zihnimizi dinlendirdiğimiz, güzellikleri paylaştığımız bir platform.
KEyifli paylaşımlar....
sevgili birol arkadaşım ben iğnelemek için teşekkür yazısı yazmadım cahit ağabi cevabı özelden verdiği için teşeşkkür ettim yanlış bir anlaşılma var galiba ne haddimize iğnelemek sorduğum soruya cevabı hemen özelden mesaj dan cevap verdiği için ona çook teşekkür ederim biz amatörler onun gibi ustalardan doğru ve düzgün bilgiler öğreniyoruz.cahit ağabi ve siz birol ağabi yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın..saygılarımla

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Özelden cevapladığını bilmediğim için asıl yanlış anlamayı ben yapmışım.
Kusura bakmayın lütfen.Konu Cahit abi gibi bu işe gönül vermiş, ömrünü olta sallayarak geçirmiş,
deneyimlerini bizlerle bıkmadan usanmadan paylaşan ve kişiliği ile dört dörtlük bir insan olunca ,
biz de hassas oluyoruz tabii ki.

bu vesile ile kendisine selam ederim.

dusty35

Aktif Üye
Buradaki canavarlarla boy ölçüşebilir mi bilmiyorum(bence rahat kafa tutar) ama f/p oranı harika olan ve 4 yıldır hiç sorunsuz kullandığım RYOBI ZESTER'i tavsiye ederim.