Oltanın
Aktif Üye
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
doktor ne yaptın2.5 gr üzeri yem ile avlanmak yasak olsun herşey çözülür.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
doktor ne yaptın2.5 gr üzeri yem ile avlanmak yasak olsun herşey çözülür.
surfçülerden takım patlan patlatana olur birkaç kişi yaralanıp hastaneye kaldırılır.doktor ne yaptınasıl 250 gr altı avlanmak yasak densin ısde o zaman hersey gulluk gulıstanlık olur
![]()
yanlışın var doktorum asıl yaralanma lrf ve spinde olur gecenın bı vaktı oldukı kofana geldı oltaya yada lufer yada levrek geldı malum ıgneler buyuk balıgı tutucam dıye allah korusun iğne parmağa hard dıye gırı verır kı bu sekılde gireni cok sahit oldum gozlerımle surfde bu olmaz nedenmı cunkı eller alısık nereye gıdıcegını cok ıyı bılıyorsurfçülerden takım patlan patlatana olur birkaç kişi yaralanıp hastaneye kaldırılır.
valla kofana da gelse levrek de gelse bir şekilde çıkartırız biz onu lrf'de kıyıya gerekirse suya atlar alırız lrf de sıkıntı olmazyanlışın var doktorum asıl yaralanma lrf ve spinde olur gecenın bı vaktı oldukı kofana geldı oltaya yada lufer yada levrek geldı malum ıgneler buyuk balıgı tutucam dıye allah korusun iğne parmağa hard dıye gırı verır kı bu sekılde gireni cok sahit oldum gozlerımle surfde bu olmaz nedenmı cunkı eller alısık nereye gıdıcegını cok ıyı bılıyor![]()
oyle dıyenı cok gordum doktorum ama cıkartamadı sudan balıgı balık el sallayıp gıttı avcıda avına baka kaldı nasıp kısmet bu işler bu arada bahsettıgım hobıdaşlar senınde tanıdıgın kısıler oyle 2 gunluk spıncı adamlar degıl işin ehli yıllarını vermış ekıpmanı saglam hobidaşlar.valla kofana da gelse levrek de gelse bir şekilde çıkartırız biz onu lrf'de kıyıya gerekirse suya atlar alırız lrf de sıkıntı olmaz![]()
Bu sabah bende oraya gitmeyi düşünüyordum bunu gördüğüm iyi olduBu sabah evin önündeki iskeleye gittim. Baya büyük iskele. Kara ile bağlantısı yıkılmış. Saat 9 gibi ayrıldım oradan. 10 kişi vardı. Benden sonra polis gelmiş. 3.150 şer lira yazmış. Dakika farkıyla kurtuldum.
Milletvekilinin dediği çıktı mı Düzce'de?Bulundugum bolgeden biri milletvekilini aradi amator balikcilik av yasagi ne zaman kalkicak diye, bu hafta kalkicak demis.. hatta carsambayi bekleyin demis.. kalkicak buyuk ihtimalle..