Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

NASIL BİR YASAK!

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
doktor ne yaptın :) asıl 250 gr altı avlanmak yasak densin ısde o zaman hersey gulluk gulıstanlık olur :)
surfçülerden takım patlan patlatana olur birkaç kişi yaralanıp hastaneye kaldırılır.

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
surfçülerden takım patlan patlatana olur birkaç kişi yaralanıp hastaneye kaldırılır.
yanlışın var doktorum asıl yaralanma lrf ve spinde olur gecenın bı vaktı oldukı kofana geldı oltaya yada lufer yada levrek geldı malum ıgneler buyuk balıgı tutucam dıye allah korusun iğne parmağa hard dıye gırı verır kı bu sekılde gireni cok sahit oldum gozlerımle surfde bu olmaz nedenmı cunkı eller alısık nereye gıdıcegını cok ıyı bılıyor ;)

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
yanlışın var doktorum asıl yaralanma lrf ve spinde olur gecenın bı vaktı oldukı kofana geldı oltaya yada lufer yada levrek geldı malum ıgneler buyuk balıgı tutucam dıye allah korusun iğne parmağa hard dıye gırı verır kı bu sekılde gireni cok sahit oldum gozlerımle surfde bu olmaz nedenmı cunkı eller alısık nereye gıdıcegını cok ıyı bılıyor :)
valla kofana da gelse levrek de gelse bir şekilde çıkartırız biz onu lrf'de kıyıya gerekirse suya atlar alırız lrf de sıkıntı olmaz :)

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
valla kofana da gelse levrek de gelse bir şekilde çıkartırız biz onu lrf'de kıyıya gerekirse suya atlar alırız lrf de sıkıntı olmaz :)
oyle dıyenı cok gordum doktorum ama cıkartamadı sudan balıgı balık el sallayıp gıttı avcıda avına baka kaldı nasıp kısmet bu işler bu arada bahsettıgım hobıdaşlar senınde tanıdıgın kısıler oyle 2 gunluk spıncı adamlar degıl işin ehli yıllarını vermış ekıpmanı saglam hobidaşlar. ;)
bu arada dıpnot geceyim bahsettıgım hadıseler elbetde bızımde başımıza gelıyor gelmıyor değil :)

Son düzenleme:

secolanga

Aktif Üye
Adı
Sercan
Bu sabah evin önündeki iskeleye gittim. Baya büyük iskele. Kara ile bağlantısı yıkılmış. Saat 9 gibi ayrıldım oradan. 10 kişi vardı. Benden sonra polis gelmiş. 3.150 şer lira yazmış. Dakika farkıyla kurtuldum.
Bu sabah bende oraya gitmeyi düşünüyordum bunu gördüğüm iyi oldu :)