Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

NASIL BİR YASAK!

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bulundugum bolgeden biri milletvekilini aradi amator balikcilik av yasagi ne zaman kalkicak diye, bu hafta kalkicak demis.. hatta carsambayi bekleyin demis.. kalkicak buyuk ihtimalle..

E

Erden Eren

Misafir
Bulundugum bolgeden biri milletvekilini aradi amator balikcilik av yasagi ne zaman kalkicak diye, bu hafta kalkicak demis.. hatta carsambayi bekleyin demis.. kalkicak buyuk ihtimalle..
Üstadım bulunduğun bölge neresi? Bana İstanbul de gözünü seveyim. :)
Bir de şu basına sızan mini el kitapçığında olsun, valilerce izin verilen iller olsun, hepsinde TEKNE ayrıntısı var ama kıyıdan olta balıkçılığına dair bir ibare yok maalesef ki.
Arada unutulabiliriz ve 15 Haziran piknik-mesire alanları serbestliğine dek hatırlanmayabiliriz diye korkuyorum.

E

Erden Eren

Misafir
Akçakoca imiş konumun. Şimdi fark ettim.
Umarım Düzce'nin, Sakarya'nın yanı sıra biz İstanbul'u da kapsar bu serbestlik izni.

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
Güvenlik artık 2. Planda, ekonomiyi kurtarmaya çalışıyorlar teşviklere devam etmek istemiyorlar onun için amatör balıkçılık gündemde değil

barla_32

Aktif Üye
Vücudumuz sağlıklı ancak akıl sağlığımız bozulacak bu gidişle . Gelişmelere baktıkça , normalleşme adına aldıkları kafayı bozmamak da elde değil . AVM açık , minibüste millet üst üste vs. vs.

Melih Peker

Daimi Üye
Adı
melih
Kan Grubu
B Rh Pozitif
2.5 gr üzeri yem ile avlanmak yasak olsun herşey çözülür.