NASIL BİR YASAK!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AhmetAkin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bulundugum bolgeden biri milletvekilini aradi amator balikcilik av yasagi ne zaman kalkicak diye, bu hafta kalkicak demis.. hatta carsambayi bekleyin demis.. kalkicak buyuk ihtimalle..

Bulundugum bolgeden biri milletvekilini aradi amator balikcilik av yasagi ne zaman kalkicak diye, bu hafta kalkicak demis.. hatta carsambayi bekleyin demis.. kalkicak buyuk ihtimalle..

Üstadım bulunduğun bölge neresi? Bana İstanbul de gözünü seveyim. 🙂
Bir de şu basına sızan mini el kitapçığında olsun, valilerce izin verilen iller olsun, hepsinde TEKNE ayrıntısı var ama kıyıdan olta balıkçılığına dair bir ibare yok maalesef ki.
Arada unutulabiliriz ve 15 Haziran piknik-mesire alanları serbestliğine dek hatırlanmayabiliriz diye korkuyorum.

Akçakoca imiş konumun. Şimdi fark ettim.
Umarım Düzce'nin, Sakarya'nın yanı sıra biz İstanbul'u da kapsar bu serbestlik izni.

Güvenlik artık 2. Planda, ekonomiyi kurtarmaya çalışıyorlar teşviklere devam etmek istemiyorlar onun için amatör balıkçılık gündemde değil

Vücudumuz sağlıklı ancak akıl sağlığımız bozulacak bu gidişle . Gelişmelere baktıkça , normalleşme adına aldıkları kafayı bozmamak da elde değil . AVM açık , minibüste millet üst üste vs. vs.

Back