Hangi genelgeye veya hangi sebebe dayandırarak izin vermiyolar,Resmi olarak Amatör balıkçılığa ülke genelinde yasak belirleyen bi yasamı geldi oda yok o zman ne alaka bu hukuksuz ve keyfi uygulamaya girer bunuda kimse kabul etmez bütün sıkıntı içiçe olmak ve kalabalık olmak orda tamam haklılar biz kusurluyuz ama yalnızsak valla bana keserse hangi genelgeye aykırı davranmışım diye Tutanak tuttururum arkadaşlar uzun lafın kısası NERDE ÇOKLUK ORDA BOKLUK
Valiliklerden, hıfzısıhha kurullarından genelgeler yayınlandı. Kimse kafasına göre yasak koymuyor.
Ayrıca yasaklar bizler için, kimsenin kara kaşı kara gözü için değil. Devlet zorla bizi düşünüyor, biz ise niye ya banane diyoruz. Neymiş ben yalnız giderim, kimse olmaz diyoruz. Herkes aynı şeyi düşünüyor zaten. Kararlar 3-5 kişi için değil 20 milyon için alınıyor.
Hobiler hastalık olabilir ama yapacak bir şeyimiz yok. Canımızdan kıymetli bir hobi değil bu. Ayrıca başkalarının canına sebep olacağımız bir hastalık.
Şu karşılaştırmayı da doğru bulmuyorum. İnsanlar işe gidiyor, markete gidiyor, pazara gidiyor, oralar daha kalabalık... Tamam doğru oralarda sıkıntı çok ama devlet asgari düzeyde tutmak için mecburiyet dışında olan toplanabilecek işleri engelliyor.
Siz belki çok titiz olabilirsiniz, her şeye dikkat ediyor olabilirsiniz ama herkes siz değil. Lütfen herkese göre düşünün.