Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne sayımmış,ne stokmuş yahu?

togay yurtsever

Aktif Üye
Bundan yaklaşık iki hafta önce avmarketi nden shimano beastmaster kamış siparişi verdim.o zaman kamış stokta var yazıyordu.sonra shimano sayıma girdi dendi ve bu zamana kadar sayım sürdü.
Bugün firmadan sonunda aradılar ve kamışın olmadığını söylediler.
Günlerdir kaç kez aradığım halde olmayan ürün için bekletildim.
Şimdi bana istemediğim kamışları öneriyorlar ve istediğim hiç bir kamış ellerinde yok.(halbuki başka sitelerde var)
Şimdi.açıkçası siparişi iptal edip başka yerde de beklemek işime gelmiyor
Müşteri memnuniyeti adına mağduriyetimin giderilmesi gerekmiyor mu sizce?
Bana bir akıl verin sinirden beynim durdu

The Rodfather

Aktif Üye
Adı
Murat Kul
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
hepsi hikaye ellerinde yok başka yerlerden veya yurtdışından sipariş veriyorlar gelmeyincede müşteriyi oyalıyorlar hepsi aynı işi yapıyor...benide çok beklettiler..sabır taşına döndürdüler bizi :)

togay yurtsever

Aktif Üye
Zaten sayım adıyla günlerce satış yapılmaması tam bir saçmalık ve fiyasko.Bu kadar büyük bir dünya markası yılın sadece sonunda sayım yapmayı aklına getirirse olan bize olur tabi.
Bizleri düşünen kim ki?

GOKHAN AKSOY

Daimi Üye
Adı
GOKHAN AKSOY
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Sayım olduğu doğru çünkü dun bende stella alacaktim av bayisi arkadaş sayım olduğunu biraz beklememi söyledi

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ciddi işletmeler ve kurumlar, yıl sonu envanter sayımı yaparlar. Bu oldukça doğaldır ve o ana şirket için kaçınılmaz bir sorumluluktur. Dolayısıyla dağıtım durur. Bunu pazarlayan şirket ve bayiiler de, geçici olarak ana bayiden mal alamazlar.

togay yurtsever

Aktif Üye
Benim çalıştığım şirket onların tüm hacimlerinden kat kat fazla.
Ama düZenli sayım yaptığımız için öyle günlerce kepenk indirip müşteriyi mağdur etmiyoruz.
Bu konunun başka kısmı.
Önemli olan stokta var deyip satıp sonra satış yapılmadığı halde stokta yok demek.
Hemde bir kaç üründe.

togay yurtsever

Aktif Üye
Valla kaynanam tüketici mahkemesinde müdür.ama iş oraya gitmez ve mağduriyetimi giderirler diye düşünüyorum.
Umarım yanılmam.

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bahsettiğiniz site stok tutmayan bir satış sitesi olduğu için bu sayım durumundan en çok etkilenen de bu tarz siteler olduğundan sorun yaşamanız çok normal.. Ürün alacağımız zaman eğer başka yerde de bulunmuyorsa mutlaka telefon açıyoruz, bu normal mi? Tabi ki değil.. Ancak burası Türkiye :) Hangi işi doğru yapabiliyoruz ki :) Sizin bulunduğunuz firma keşke ciddi ciddi eğilse bu işe , hepimize faydası olur.. Belki ozaman düzgün stok yapmanın önemini kavrar birçok bayi..

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
Sİtelerden alış veriş yaparken mutlaka arayın stok olup olmadığını mutlaka sorun her seferinde aynı sorun yaşanıyor maalesef