Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ne sayımmış,ne stokmuş yahu?

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
togay slmlar krdşm..avmarketi denilen işletme bildigin 30 metre kare bir dükkan..kurmuşlar bir site sipariş alıp sağdan soldan temin edip sana getiriyor vede indşirim filen yok..onuda geçtim bir sıkıntı oldugunda arayıp diyemezsin benim kamışım şöyle oldu yok makinada böyle bir problem var aman diyim sırf sana demiyorum herkez için diyorum istoçda teşaron bir firma.. kendiniz gidip yerinden alın malzemeyi görerek vede fiyat indirimi yaparak.. ama vatim yok diyorsan söyliyecek bir sözüm yok

Balıkoltası

Daimi Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Mal satmak istemeyen satıcıya siz de para kazandırmayın. Siparişi iptal edin ve başka türlü çaresine bakın.
Ben avmarketinden piyasada kesinlikle bulamadığım bir ürün varsa test için sipariş geçiyorum. Bazen oluyor ellerinde ama çoğunlukla olmuyor ve iptal ediyorum.

hakan3506

Daimi Üye
Adı
Hakan sarıkaya
Mal satmak istemeyen satıcıya siz de para kazandırmayın. Siparişi iptal edin ve başka türlü çaresine bakın.
Ben avmarketinden piyasada kesinlikle bulamadığım bir ürün varsa test için sipariş geçiyorum. Bazen oluyor ellerinde ama çoğunlukla olmuyor ve iptal ediyorum.
Zaten çoğu ürün yok yukarda arkadaşın dediği gibi küçük bir dükkan sağdan soldan buluyor malzemeleri aramadan alışveriş yapmayın zati arasanızda biz size dönelim diyor hemen

togay yurtsever

Aktif Üye
Allahım nasıl bir yere çatmışım öyle.Özel sektör,balık malzemesi satıyor ama devlet dairesi gibi çalışıyor.
Dün akşam 6 olmadan aradım.cevap veren yok.şimdi arıyorum yine aynı.siparişi iptal edeceğim ama muhatap alacak kimse yokki karşımda.
Gidip burda bir bayiden kamış alacağım şimdi ama sipariş iptal edilmezse diye arada kaldım.
Av marketi benim için başlamadan bitmiştir.

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
ödeme yapmadıysan kart veya havale ile sıkıntı olmaz..

çağrıbey

Aktif Üye
Adı
Çağrı ECE
avmarketinden mecbur kalmadıkça bişey almıyorum ben bendede aynısı olmuştu daha önce banka hesap numarası verip parayı göndermelerini isteyin

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
telefonla arayın açmazlarsa direk yerine gidin istoça..biraz dişinizi gösterin parayı geri iade ederler..şahsen ben öyle yapmıştım
1 kere kandım onlara geçmiş zamanda baktım olmuyo yerine digip kibar bir dille tehtit ettim :D

Guardian

Aktif Üye
Adı
Adil
Kan Grubu
O Rh Pozitif
en iyisi canlı kanlı görerek almak ama elde olmayan imkanlar mecbur bırakıyor zorluk yaşamamıza neden oluyor neyseki k.kartım yok bu yüzden online alışverişlere hiç bulaşmadım galiba bulaşmamakta en doğrusu.