Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkürler Emre.Uzun süredir ortalıktan yok olmanın alameti çok güzel bir sinarit.
Tebrik ediyorum.
Çok teçekkür ederim Cevat abi.İnşallah daha iyileri sizlere rasgelir.tebrikler,çok güzel av yapmışsın,güzel avlarının devamını dilerim
Teşekkürler Sedat,beğenmene sevindim.Daha iyileri kısmetin olur inşallah.tebrikler,
afiyet olsun
Çok teşekkür ederim Sabahattin.Daha yolun başındayız ve zamanla daha iyi avların rasgeleceğini umuyorum.İnşallah hepimize rasgelir.Tebrikler Erdal Abi. Maşallahı var Sino'nun. Daha da büyükleri nasip olsun işallah.
Teşekkürler Murat abim.Erdal tebrik ederim.Harika bir balık.Mücadelenin keyfi zaten fotoğraflarda hep böyle olsun.Rastgelsin![]()
Teşekkürler Okancım,beğenmene sevindim.Tebrikler.Ben de dün kayalıklardaydım 1 kayabalığı sonuç
o da kediye hediyemiz oldu.
![]()
Teşekkürler Serkan.İnşallah devamı kısmetimizde vardır,rasgele.Tebrikler.Devamının gelmesi dileklerimle...
Selamlar Mustafa abim.Erdal'ım,
Çok sevindim senin adına,çok baba bir Sinarit yakalamışsın...göreceksin trofelerle sen daha çok karşılaşacaksın.
Ha unutmadan trofe sana çok yakışmış.
Devamı rast gelsin kardeşim.
Teşekkürler Hamdi.Tebrikler Erdal, o kadar uğraştan sonra yakalamana çok sevindim
Bir ava inanmanın ve araştırmanın ne kadar önemli olduğunu kanıtlamış oldun